בהמשך בסמוך לשעה 14:15 היתקשר הנאשם לטלפון של המתלוננת ואמר לה: " ניתקת לי בפנים, אני עוד אפגע בך, את תקבלי את הכוסה בפנים לכל החיים שלך".
ההסדר:
הצדדים הציגו הסדר טיעון במסגרתו הודה הנאשם במיוחס לו בכתב האישום המתוקן, הורשע, ונשלח לקבלת תסקיר שירות מבחן נוכח קיומה של חובת תסקיר.
כב' בית המשפט בע"פ 8641/12 קבע כדלקמן: "בתיקון 113 קבע המחוקק מנגנון תלת-שלבי לגזירת העונש. בשלב הראשון, המקדמי, נידרש בית המשפט לבדוק האם הנאשם שלפניו הורשע בכמה עבירות.... במידה ומדובר בכמה עבירות, על בית המשפט לקבוע האם הן מכלילות ארוע אחד או כמה אירועים נפרדים.... במידה ובית המשפט מצא כי....מדובר בכמה אירועים, נקבע עונש הולם לכל ארוע בנפרד, ולאחר מכן יוכל לגזור עונש נפרד לכל ארוע...או עונש כולל לאירועים כולם, בעקבות המסקנה שנתקבלה בשלב הראשון ימשיך בית המשפט לשני השלבים הבאים; בשלב השני קובע בית המשפט מיתחם ענישה ראוי בהיתחשב בעבירה ובנסיבות הקשורות בביצועה; ובשלב השלישי נבחנות נסיבות שאינן קשורות לעבירה, ובהיתחשב בהן גוזר בית המשפט ....עונש המצוי במיתחם הענישה שנקבע בשלב השני...."
מספר העבירות בהן הודה הנאשם
כתב האישום המתוקן מייחס לנאשם חמישה אישומים שונים, עבירות שבוצעו במועדים שונים, סמוכים, עבירות של איומים, הטרדה באמצעות מתקן בזק ותקיפה, כלפי בת זוגו תקופה וכלפי בן זוגה החדש.
ת"פ 4188/08 (ת"א-יפו) מדינת ישראל נ' מיכאל אלון (06.04.10), במקרה שם במסגרת הסדר טיעון הודה הנאשם בעבירה של הטרדה באמצעות מתקן בזק באופן במשך כ- שבועיים וחצי הטריד בשיחות טלפון והודעות טקסט את בת זוגו לשעבר.
...
באשר לאישום השישי שעניינו עבירת איומים, אני סבורה כי מתחם העונש ההולם את מעשה העבירה שביצע הנאשם, נע בין עונש הצופה פני עתיד לבין עונש של 8 חודשי מאסר ועונשים נלווים.
סוף דבר
לאחר ששקלתי את כל הנדרש לרבות את העונש ההולם והעונש הנוהג.
בא כח המאשימה:
בית המשפט הפנה את תשומת לבי בטרם הוא חתם הפרוטוקול כי בישיבת יום 9.3.14 נפלה טעות בהכרעת הדין והנאשם הורשע בעבירה לפי סעיף 379 עבירה של תקיפה אותם בטעות נרשם כי הוא הורשע בעבירה של תקיפה בנסיבות מחמירות ולכן בית המשפט מצא לנכון לתקן את הכרעת הדין.