ייפוי כוח זה, אינו חוקי, נעדר תוקף משפטי, וכל פעולה שנעשתה מכוחו דינה להתבטל.
הערת האזהרה שנרשמה לטובת הנתבעת הנה קודמת בזמן (26.08.2018) ומשכך גוברת על הערת האזהרה המאוחרת שנרשמה לטובת התובע (29.11.2018).
מכיוון שהתוצאה של רישום הערת אזהרה היא שלא תרשם עסקה סותרת, הרי שאין מניעה לרשום הערות אזהרה נוספות, גם כאשר הן עומדות בסתירה להערת אזהרה קודמת שכבר רשומה, זאת מכיוון שהערת אזהרה איננה עסקה במקרקעין, ולכן אין מניעה לרשום אותה לאחר הערת אזהרה אחרת שכבר רשומה.
האם זו עסקת המקרקעין שנערכה לטענת הנתבעת ביום 25.08.2018, בינה לבין המנוח, בעקיפין, באמצעות מיופה הכוח עו"ד סלימאן, או שמא דוקא עסקת המקרקעין שערך התובע, לטענתו ביום 26.11.2018, באופן ישיר ובלתי אמצעי, דהיינו מול המנוח עצמו.
...
יוצא אפוא כי מסמכי הנתבעת העיקריים, ובדגש על ייפויי הכוח, הן זה שניתן לעו"ד סלימאן והן זה שניתן לעו"ד באסל טנוס, לא הוכחו במישור השני והשלישי, לא הוכחו כאותנטיים, מהותם ותוכנם לא הוכחו.
במהלך קדם המשפט שנערך ביום 13.05.2020 הצהיר עו"ד סלימאן כי: "בשמה של התובעת לא נעשה שום דבר קשור לייפויי כוח, לא השתמשנו במשהו שקשור בתובעת עצמה. במידה וימצאו שהייפוי כוח הזה שומש במשהו שקשור לתובעת עצמה, אני מאשר שאם יגישו תביעה לביטולו אני מאשר אותה. לא שומש שום דבר בשמה וזה לא קשור אליה. אני מצהיר כי מעתה ואילך ועד אשר לא תוכרע התביעה, לא ייעשה שימוש בייפויי הכוח הבלתי חוזר. אני אומר עוד, מאז שנשלח המכתב הראשון של העו"ד, לפני שנה וחצי, לא נעשה בייפויי הכוח הבלתי חוזר שימוש" (עמ' 1-2, ש' 33-2, פרוט' דיון מיום 13.05.2020).
סוף דבר:
לאור כל האמור לעיל הריני להורות על קבלת התביעה.