התמונה הנלמדת מתיק המוסד לביטוח לאומי, היא כי במהלך השנים חלו תמורות בגירסתה של אעידה ובטענותיה באשר לקיומו של משק בית משותף בינה לבין המנוח, בהתאם לשינוי בנסיבות, בכול בניסיון למקסם את הכנסותיה מהביטוח הלאומי, כדלקמן:
(1) פנייתה הראשונה של עאידה למוסד לביטוח לאומי, הייתה ביום 16.7.03 , כארבע שנים לאחר שהמנוח נישא לדוניא, בתביעה למזונות, בטענה שהמנוח אינו תומך בה. בתביעתה ציינה כי המנוח עובד בבניין, אך היא לא ידעה היכן.
בתחילה השיבה כי לאחר שהמנוח נישא לדוניא בשנת 1999 נפרדה ממנו לתקופה קצרה בת כשנה וחצי שנתיים, וכי בשנים 2001 עד 2002 כבר חזרו לחיות ביחד (עמ' 9 שורות 3-4).
לדבריה החלה לעבוד כשבע עד שמונה שנים לאחר נישואיה (עמ' 12, שורות 1-7).
הכנסות התא המשפחתי
הכנסות התא המשפחתי לפני פטירתו של המנוח היו איפוא 2,500 ₪, הכנסתו המשוערת של המנוח, על יסוד אומדן, בתוספת ההכנסה מדמי המזונות ששולמו לאעידה ולילדיה.
...
במהלך הדיונים הוצעו לתובעים מספר הצעות לסיום המחלוקת בפשרה, ואולם התובעים סירבו, בין היתר בשל מחלוקות פנימיות בין שתי קבוצות היורשים, ועל כן אין מנוס ממתן פסק דין.
אף שסביר להניח שלמנוח היה קשר עם ילדיו מאעידה, לא שוכנעתי שהמנוח סייע לאעידה במשק ביתה, ותמיכתו בילדיה, אם בכלל, הייתה מועטת לעומת התמיכה שניתנה לילדיה של דוניא, שעמה התגורר בפועל.
סיכום
אשר על כן אני דוחה את התביעה, לאחר שמצאתי כי מדובר ב'תאונה מכוונת', שאינה בגדר תאונת דרכים.
התובעים ישלמו לנתבעת הוצאות כוללות בסכום של 2,000 ₪, בתוך 30 ימים.