הצדדים הציגו בפני בית המשפט את המצב בפועל כאשר דירת התובעת היא הדירה היחידה שאין בשימושה שטח גינה וזו המחלוקת הטעונה הכרעה באשר לזכותה של התובעת להקצאת שטח גינה מתוך אותם שטחי הגינה, כאשר טענת הנתבעים היא שהתובעת קיבלה את אותו שטח גג עם תוספת הבניה ללא היתר כהסכמה בין כלל הדיירים באשר לחלוקה של הרכוש המשותף תוך מתן שימוש ייחודי לכל אחד מהם, כאשר לדירת התובעת אין גישה לשטח גינה כאמור לעיל.
דירתה של התובעת ממוקמת מעל דירת הנתבעים 1-2, באותו קונטור, כאשר חלק מדירתה לטענתה, היא מרפסת מקורה עליה ניבנו ,ע"י דיירים קודמים, שני חדרים , כאשר עדיין החלק הארי של המרפסת נותר פתוח, ובכל מקרה כל תוספת הבנייה הנ''ל נימצאת באותו קו של דירת הנתבעים 1-2.
(לא ברור לי כלל מה השמוש שניתן לעשות בגג ביניין, שאיננו משתווה כלל לשימוש בשטח גינה
עמדת הנתבעת מס' 3 : (להלן: "מישפחת אזולאי")
מישפחת אזולאי, טענה כי הם מתגוררים בבניין מזה כ- 40 שנה, כאשר התובעת נימצאת שם כ- 13 שנה, כי אין להם כל נגיעה למחלוקת שהתגלעה בין התובעת לבין הנתבעים 1-2.
יחד עם זאת, לגבי הבנייה שבוצעה ללא היתר ברכוש המשותף, מאחר ומדובר בבנייה שבוצעה לפני שנים רבות,כאשר גם בדירתה של התובעת בוצעה בנייה ללא היתר, בין אם על ידה, ובין אם ע''י הבעלים הקודמים, כאשר בהתבסס על עיקרון תום הלב, ושיקול הדעת הנתון במצב זה אם ליתן צו להריסת בנייה שבוצעה ללא היתר, לפי הפסיקה שצוטטה לעיל, אין מקום ליתן צו להורות על הריסת המבנים שניבנו ברכוש המשותף.
...
לעניין הגג, אני מורה לתובעת ולנתבעים 5-6 לאפשר גישה בטוחה לגג לשימושם של כלל הדיירים.
מתן הגישה לתובעת לעשות שימוש באותם שטחים ברכוש המשותף, יחייבו אותה לשאת בחלק היחסי בהוצאות האחזקה של אותם שטחים, כגון מים, גינון, נקיון וכיו''ב.
באשר לתבעה שכנגד, וכפי האמור לעיל, דין תביעה זו להידחות.
לנוכח התוצאה אליה הגעתי אני מורה על חיובם של הנתבעים, ביחד ולחוד, לשלם לתובעת הוצאות משפט ושכר-טרחת עורך-דין בסך 10,000 ש''ח לתשלום בתוך 30 יום.