בעקבות טענות אלה, הגיש התובע חוות דעת משלימה, וכתב תביעה מתוקן, בגדריו העלה טענה נוספת לפיה השילוב של חולה שאינו לוקח תרופות עם מצבו הרפואי הכללי, הצדיק עריכת ניתוח מעקפים חרף צינתור ובכך שהדבר לא נעשה, קיימת התרשלות נוספת המתייחסת לטפול בתובע בשנים 2010 ו- 2011.
...
באתי לידי מסקנה שטענות התובע בנוגע לטיפולים שקיבל בשנים 2010 ו- 2011 התיישנו, ומכל מקום לא עלה בידיו להוכיח שהטיפול שקיבל בבית החולים בשנים אלה או בשנת 2015 היה רשלני.
כמפורט לעיל, נטל ההוכחה נותר על התובע והוא לא עמד בו.
משהתביעה נדחית, אין צורך לדון בשיעור הנזק, אסתפק רק בכך שתשובות המומחה מטעם התובע לא הניחו את הדעת, שעה שבחוות הדעת המקורית טען לנכות של 90% אותה הפחית בעדותו, ומכל מקום לא הוכח קשר סיבתי בין הטיפולים הרשלניים שנטען שקיבל התובע לבין מצבו הרפואי ונכויותיו שנובעות ממצב זה. הרופאים אינם יכולים להיות אחראים לתוצאות האוטם הראשון שנגרם לתובע, וגם לא לאוטם השני, שכן לא ניתן היה לשער שהתובע ינהג בחוסר אחריות וימנע מלקחת תרופות מה שהביא לאוטם שני.
לו הייתה מתקבלת התביעה, לכל היותר היה צורך לדון בפיצוי המגיע לתובע בגין הזיהום שנגרם לו, האשפוז הממושך והצורך בהשתלת קוצב חליפי, הא ותו לאו.
התביעה נדחית ללא צו להוצאות.