מכל מקום, מציין בית משפט קמא, שגם אילו היה מקום להניח כי עדותו של המשיב הייתה עדות שקר, מן הראוי היה ליישם את הילכת רויטמן בדבר חסינות לעד ומקל וחומר נכונים הדברים במקרה מעין זה, ומכאן שעומדת למשיב חסינות מפני תביעה לפצוי כספי בנזיקין בגין עדותו.
משהגענו למסקנה זו, ברי שאין כל אפשרות שיעלה בידי המערער להוכיח את טענתו כי מעשיו של המשיב הביאו לכך שהפסיד את חלקו במקרקעין, ושתביעתו להשבת המקרקעין נדחתה, ושהוא נאלץ להוציא כספים רבים להכנת חוות דעת גרפולוגיות ותשלום שכר טירחה; דהיינו, המסקנה אליה הגיעו בית המשפט המחוזי ובית המשפט העליון, ולפיה אישרר המערער בפעולותיו באופן ברור את מכר המקרקעין, היא מסקנה ברורה והגיונית המתבקשת מן התשתית הראייתית כפי שהונחה בפני בית המשפט המחוזי, ואין כל סיכוי לכך שהמערער יוכל לקעקע מסקנה זו, ומכאן שאין ולא יכול להיות קשר סיבתי כלשהוא בין המסמכים נ/3, שלטענת המערער החתימה עליהם איננה חתימתו, לבין דחיית תביעתו להשבת המקרקעין.
גם לאחר שנתנו דעתנו לכל הנימוקים שהועלו בפנינו מטעמו של המערער, הן בכתב והן בעל-פה, שוכנענו, כי לא נפל פגם כלשהוא בפסק דינו המנומק היטב של בית משפט קמא, ואין כל הצדקה להתערבותה של ערכאת העירעור בפסק הדין של בית משפט קמא.
...
הממצאים שנקבעו תומכים במסקנה המשפטית אליה הגיע בית משפט קמא ואין לגלות בה טעות שבחוק.
התוצאה מכל האמור לעיל היא, שאנו דוחים את הערעור, ומחייבים את המערער לשלם למשיב שכר טרחת עורך דין בסכום כולל של 10,000 ₪ (כולל מע"מ).
אנו מורים למזכירות בית המשפט להעביר את סכום שכר הטרחה הנ"ל מתוך הפיקדון שהפקיד המערער בבית משפט זה לידי המשיב (עו"ד יואב סלומון), ואילו את יתרת הפיקדון, ככל שנשארה כזו, להחזיר לידי ב"כ המערער, עבור המערער, ככל שלא הוטל עיקול על פיקדון זה.
על מזכירות בית המשפט להמציא את העתקי פסק דיננו לבאי כוחם של שני הצדדים.