מבוא
המבקש, תושב הרשות הפלסטינאית, הגיש כנגד המשיבים, מר יצחק ליפל ומר מאיר גרינברג (להלן: "המשיב 1" ו-"המשיב 2" בהתאמה, להלן יקראו ביחד: "המשיבים"), תביעה בנזיקין בגין פגיעה בעבודה שנגרמה לו לטענתו ביום 24.5.11 (להלן:"התאונה").
...
דיון
לאחר שעיינתי בבקשה, בתגובה, בפסק דינו של בית הדין האזורי לעבודה ובהחלטת בית משפט קמא, מצאתי דון בבקשה כבערעור ולקבל את הבקשה.
ככל שנתוני האיכון הם בליבת המחלוקת וגילוי נתוני המיקום יכולים להשפיע באופן ממשי על תוצאות ההליך, ייטה בית משפט להיעתר לבקשה:
"כפי שבואר בהרחבה לעיל, בקשה למתן צו איכון מגלמת בחובה מופע מובהק של גילוי מידע אשר יש בו כדי לפגוע באופן ממשי בפרטיות של מושא המידע המבוקש. לפיכך, אמות המידה המפורטות לעיל בוודאי חלות, ואף ביתר שאת, על בקשה לגילוי נתוני מיקום. יתר על כן, אני סבורה כי ניתן לצקת תוכן ייחודי למבחנים הכלליים שנקבעו לגילוי מסמכים העלולים לפגוע בפרטיות, מתוך אמות המידה שהתפתחו לאורך השנים בתחום דיני העבודה ובמשפט הפלילי. כך, במסגרת האיזון שבין מידת הרלוונטיות של צו האיכון המבוקש ובין פגיעתו בזכות לפרטיות, אני סבורה כי על בית המשפט לבחון אם יש בנתוני המיקום כדי לתרום להכרעה ברורה (דהיינו, אם הם בעלי משקל ראייתי פוטנציאלי רב) בסוגיה עובדתית קונקרטית השנויה במחלוקת בין הצדדים, ונמצאת בליבת הסכסוך הנדון. זאת ועוד, במסגרת הניסיון לצמצם את הפגיעה בזכות לפרטיות לכדי מינימום הכרחי, ייטה בית המשפט לקבל בקשה לגילוי נתוני מיקום אך ביחס למשך זמן מוגדר ומצומצם ככל הניתן. כמו כן, במקרים המתאימים, יבחן בית המשפט אם ניתן להוסיף ולצמצם את הפגיעה בפרטיותו של מושא נתוני המיקום באמצעות מתן אפשרות להשחרת נתונים שהוא אינו חפץ בגילויים (ככל שיהא צורך בכך, יתאפשר לבית המשפט לעיין בחלק המושחר)." (ההדגשה שלי ח.ו.ו.).
סוף דבר
לאור כל הנימוקים הללו מצאתי לקבל את הבקשה.