הנתבעת טענה, כי לא הוכח כי היה בור בכביש וכן כי הנזק לרכב התובע נגרם אך ורק בשל מהירות מופרזת או נהיגה רשלנית של התובע, אשר אף פגע וגרם נזק למעקה בטיחות השייך לנתבעת.
אך, התובע הציג זכרון דברים מיום 29.12.15 בינו ובין חברת "ליס" וטען בעדותו, כי הוא סוחר מכוניות ולא עשה העברת בעלות כדי לא להפסיד "יד". העובדה, כי הנתבעת הגישה תביעה כנגד חברת ליס, הבעלים הרשום של הרכב, תביעה נזיקית בגין הנזקים שנגרמו לתשתיות בבעלותה, על ידי הרכב בו נהג התובע בתאונה נשוא כתב התביעה, במסגרת תא"מ (שלום פ"ת) 9541-05-17, ולאחר פתיחת תיק הוצל"פ כנגדה, חברת ליס פיצתה את הנתבעת, אך אין בכך כדי לשלול את טענות התובע בהקשר זה או להפריך את זכרון הדברים שהוצג.
...
יפים לעניין זה דברי ביהמ"ש בתא"מ (שלום הרצליה) 3860-05-08 מ. פינס בע"מ נ' נוריאל מקדיש, שם נקבע כי "... בתביעות כגון דא, בגין נזק שנגרם לרכב עקב תאונת דרכים ניתן להסתפק בחוות דעת שמאי רכב אודות שיעור הנזק שכן בחוות הדעת יש כדי להצביע על ההוצאה שידרש הניזוק להוציא כאשר יבקש לתקן את הרכב, או שיידרש לנכות ממחיר הרכב במידה וימכור אותו במצבו. ואולם, משתיקן הניזוק את הרכב, הראיה, הנדרשת לגבי שיעור הנזק שנגרם לרכב ככל שמדובר ברכיב של עלות התיקון היא ראיה אודות עלות התיקון לניזוק".
מכל האמור, מגיעים למסקנה, כי התובע לא הוכיח את תביעתו במישור של גובה הנזק.
מכל האמור לעיל, ולאחר בחינת מכלול הראיות והעדויות בתיק, הגעתי למסקנה, כי התובע לא הרים את נטל ההוכחה המוטל עליו במשפט האזרחי.
סוף דבר
לאור כל האמור לעיל, הגעתי למסקנה, כי דין התביעה להידחות.