בתוך כך, זנח האב את הטענה כי הקטינים אינם שלו (סעיף 11).
במענה לשאלה האם כיום מתקיימים מפגשים ביניהם השיבה האם: "לא, הייתה התראות חד פעמית ביום ראשון לפני שבועיים, ביום ההולדת של ק', הבת שלנו, שבה הוא שלח הודעת ווטספ לל', לבן הגדול שלנו, שהוא כותב מזל טוב ול' היתקשר אליו בשיחת וידאו ובקש שהוא יבוא ויקח אותו. והוא ממש בכה ורק בגלל זה הוא הגיע ביום ראשון ולקח אותו" (עמוד 23, ש' 5-2).
תביעת המזונות
תמצית טענות הצדדים
האם עתרה בכתב התביעה לחייב את האב במלוא ההוצאות הבסיסיות של הקטינים שגילם פחות משש שנים, בהיותם קטני קטינים ובהתאם לפסיקה המשיתה חבות אבסולוטית על האב.
...
אשר לשכרו העיד: "התחלתי שם 8,100 ברוטו, היום אני מקבל 8,600 ברוטו. יש לי הוצאות נסיעה של 1,000 ומשהו שקל שצריך לרדת משם" (עמוד 35, 7-6).
התנהלות אל מול גופים ומוסדות אינה שוללת בהכרח את המסקנה שהשניים חיו יחד והתנהלו כידועים בציבור, כאשר התמונה הכוללת היא שונה (ראו לעניין זה, קביעת אב"ד, כבוד השופט ג'יוסי בנסיבות דומות, עמ"ש 4294-03-20 א' נ' נ' ואח' (29.11.2020) פסקה 24).
לפיכך יש לדחות את תביעתה בנדון.
סיכומו של דבר, "החלת הלכת השיתוף, מותנית בעיקרו של דבר, בהוכחת קיומם של אורח חיים זוג ומאמץ משותף של בני הזוג..." (בע"מ 1983/23 פלוני נ' פלונית (10.8.2023) פסקה 23, להלן: עניין פלוני נ' פלונית).
במקרה זה שוכנעתי, שחרף עובדת היות הצדדים ידועים בציבור, לא שררה ביניהם הסכמה לשתף זה את זה בזכויות ובחובות ואף לא לשתף זה את זה בנכסים או בנכס מסוים.
אמנם השניים חיו יחדיו מספר שנים ונולדו להם שלושה ילדים משותפים ויתכן שנסיבות אלה עשויות לתמוך במסקנה כי חיו בשיתוף רכושי, אך אין בנסיבות אלה כשלעצמן די. במקרה זה העובדות והנסיבות כפי שיפורטו מצביעות כי לא הייתה כוונת שיתוף כאמור.
נתונים עובדתיים אלה ונוספים כמתואר לעיל, מקימים את המסקנה שלפיה לא הייתה כוונת שיתוף ביחס לנכס זה ולפיכך תביעה האם נדחית.