לדברי התובעת, הכתבה מהוה לשון הרע ולפיכך על הנתבעים לשלם לתובעת פיצויים בסך של 250,000 ₪, בגין הפגיעה שנגרמה לתובעת, או לחלופין, פיצויים בסך 100,000 ₪, פיצוי סטאטוטורי לפי סעיף 7א (ג) לחוק- שהוא פיצוי ללא הוכחת נזק, כשלטענת התובעת, הנתבעים פירסמו את הכתבה מתוך מטרה לפגוע בתובעת.
לטענת התובעת, משלא הצליחו הנתבעים לבסס את טענותיהם ניסו להציג היתנהלות "בעייתית" אחרת של המועצה, אך גם זאת ללא הצלחה וכי גם אילו הדברים היו נכונים עובדתית- שמורה לתובעת הזכות לתבוע בגין עוולת לשון הרע בגין מקרה אחד כפי שנקבע בפסיקה ת"א (ב"ש) 18869-06-11 עריית אשדוד נ' מנחם גלילי (פורסם בנבו, 29.10.14).
הטענה, כי הפרוטוקולים מפורסמים אף הם באתר האנטרנט של המועצה, אף היא לא הועילה לתובעת, שכן מר אביבי אישר בעדותו, כי הפרוטוקול אינו משקף באופן מדוייק את הדיון שהתנהל בישיבה, תוך ציטוט דבריו של כל אחד מהמשתתפים, אלא מר אביבי עורך את הפרוטוקול ולפיכך, ממילא נרשמים בו עקרי הדברים בלבד (עמ' 95 לפרוטוקול).
...
לפיכך, מצאתי מקום בתביעה דנן, לו הייתי נדרשת לפסיקת נזק, לקבוע, כי הסעד העיקרי כלל לא הוכח או הוכח באופן מינימלי ביותר ולכן אין לפסוק פיצוי בגינו ולו הייתי נדרשת לפיצוי ללא הוכחת נזק, הרי שלאור הימנעותה של התובעת להוכיח את הסעד העיקרי, מתבקשת ממילא המסקנה, כי הפגיעה העיקרית היתה בנבחרי הציבור והייתי פוסקת לתובעת פיצוי אפסי.
מסקנה זו מתבקשת גם לאור העובדה שהכתבה כללה טענות נוספות, בלתי מחמיאות לא פחות כלפי התובעת, כשבעיניי, לא ניתן לראות דווקא בטענות כאן כטענות שבגינן נגרם נזק משמעותי לתובעת ואילו בגין יתר הטענות כלל לא נגרם נזק, או הן נכונות, כך שממילא שמה הטוב של התובעת כך שדווקא פרסום זה יגרום לו נזק, מוטל בספק.
סוף דבר, התביעה נדחית.