התובעת זומנה לשימוע ביום 16.7 והשימוע היתקיים ביום 19.7, ולפיכך טענותיה של התובעת חוטאות לאמת.
חוץ של המחלקה הסיעודית במרכז לדיור מוגן בו עבד המשיב - היא החלטה שבסמכות המעסיק ובתור שכזו איננה עומדת לבקורת ולבחינה על ידי בית הדין לעבודה (כל עוד לא עומדים בבסיסה שיקולים פסולים - ובעניינינו אין טענה לשיקולים שכאלה) - איננה פוטרת את המעסיק מהחובות המוטלות עליו במסגרת יחסי עובד מעסיק שבינו לבין עובדיו, בדרך ליישום ההחלטה על שינוי מבני.
]
בעניינינו, בשים לב כי תשלומים בגין החזר הוצאות נסיעה נרשמו בתלושי המשכורת ונכללו הלכה למעשה בשכר החודשי המוסכם, הן לפני החתימה על הסכמי העבודה והן לאחר החתימה עליהם, משך שנים, ובשים לב כי לא מצאנו כי התובעת העלתה כל טענה בעיניין זה במהלך העבודה, שוכנענו כי הדבר נעשה בהסכמה הדדית של הצדדים ולפיכך לא היה יסוד לתביעתה של התובעת בעיניין זה.
מכאן, התביעה להפרשי שכר נדחית.
בשולי הדברים ולא בשולי חשיבותם, תביעה כנגד רואה החשבון שלך על שינויים בתלושי השכר שהוא מבצע בדיעבד ולאחר שתלוש אושר על ידך, הוצא, ושולם, וכן שינוי שלך את יומן המשרד, שינוי של סיבת ו/או ימי חופשה ומחלה וניסיון לטעון טענות בלתי כשירות לכאורה עלי, דיווחים כוזבים שלך, טענות מופרכות לאי סדרים הוגשו לרשויות ולערכות המתאימות
מצב אישור מחלה עד לסוף ספטמבר.
...
סוף דבר
בנסיבות אלה, הנתבעות, ביחד ולחוד[footnoteRef:54], ישלמו לתובעת, בתוך 30 ימים ממועד המצאת פסק הדין לידיהן, סך של 19,096 ₪ (קרן), לפי הפירוט שלהלן: [54: הנתבעות לא התנגדו לכריכתן יחדיו במסגרת התביעה ולפיכך לא מצא בית הדין להפריד בין החבויות ביניהן.
]
5,516 ₪ בגין החזר ניכויים מהשכר;
7,396 ₪ בגין הימי מחלה;
6,184 ₪ גמול בגין עבודה בשעות נוספות;
בשים לב כי בין הצדדים הייתה מחלוקת כנה בקשר לזכאותה של התובעת לרכיבי התביעה, מצאנו להפחית את פיצויי ההלנה עד לגובה הפרשי הצמדה וריבית כחוק.
במסגרת פסיקת ההוצאות לקחנו בחשבון מחד גיסא את הפער בין הסכומים שנתבעו לסכום שנפסק בסופו של דבר ומאידך גיסא את העובדה כי התביעה שכנגד נדחתה.