זהות בעלי הדין
התובעים 1-2 הנם בני זוג, ולפי הטענה, מתגוררים מזה שנים עם 3 ילדיהם במבנה הממוקם בשטח חלקה 6 (נטען כי התובע 1 התגורר במבנה עוד קודם לנישואיו עם התובעת 2).
במסגרת כתב התביעה שם טענה רמ"י כי הנתבעים פלשו שלא כדין לחלקות נשוא התביעה (חלקה 6 ו-22), ובין היתר, "הציבו במקום קרוון, מחסן, סככה וצריף וגידרו שטח של כדונם". מנגד הגנת הנתבעים שם לא התבססה על טענה בדבר זכויות קנייניות/חוזיות של מי מהם באופן אישי בחלקות הנדונות, אלא על טענתם כי קיבלו הרשאה מרוב הבעלים במשותף של חלקה 6 (בני משפחתם), להשתמש במקרקעין ולהציב בהם מחוברים שונים, וכי מדובר לטענתם "בשימוש רגיל וסביר" מצידם, טענה שנדחתה ע"י ביהמ"ש, אשר הורה על סילוק ידם מכל שטח הפלישה, להריסה של כל הבנוי המחובר והנטוע בשטח הפלישה, ופינויו מכל חפץ ואדם עד ליום 15.8.03 (נספח 2 לכתב תשובה).
שלישית, במסגרת הסכם ההבנות שנחתם בין הצדדים, ויתרו החייבים באופן סופי ומוחלט על כל טענה ו/או תביעה מכל סוג שהיא כלפי הזוכה (ס' 20 להסכם), כך שגם אם נניח לטובתם (ואין הדבר כך) כי עצם החתימה על הסכמי המכר לרכישת זכויות בחלקה 6 היקנו להם אפשרות לנקוט בעתיד בהליך לפירוק שתוף בחלקה 6, לא היה בכך כדי "לאיין" את תוקפו של פסק דין חלוט משנת 2013, שהורה על סילוק ידם מהמקרקעין ו/או להביא לעיכוב ביצוע של הליכי ההוצל"פ נגדם.
...
ראשית, אין באפשרות התובעים לנסות לתקוף מנהלית את החלטת רמ"י אשר דחתה את בקשתם להסדרת המקרקעין על יסוד נסיבות שהשתנו לאחר מועד קבלת ההחלטה, אלא על יסוד נתונים שעמדו בפני רמ"י, עובר למועד קבלת ההחלטה האם להיעתר לבקשת התובעים או לדחותה.
סיכומם של דברים, ומהטעמים שצוינו לעיל, לא שוכנעתי כי נפל פגם היורד לשורשו של עניין בהחלטת רמ"י לדחות את בקשת התובעים להסדרת המקרקעין.
סוף דבר
מכל האמור לעיל אני מחליט לדחות את התביעה, ומחייב את התובעים, הדדית, לשלם לנתבעת באמצעות ב"כ הוצאות בסך 3,000 ₪ תוך 30 יום.