עסקינן בתביעה שהוגשה על סך 16,254 ש''ח, בגין נזקים שנגרמו לתובעת, לטענתה, בעקבות טפול הסרת שיער פנים בלייזר, שבוצע באופן לא מקצועי בקליניקה של הנתבעת, ושגרם לתובעת נזק.
לפי הנתבעת, במסגרת אותה פגישה, ניתן לה ייעוץ מקצועי, הוסבר לה על סוגי הטיפולים המומלצים להסרת שיער באיזור הפנים, הוסברה לה מהותו של כל טפול וטפול, אופן ביצועו, והסיכונים ותופעות הלוואי הכרוכים באותו טפול, וכן, כמובן , העלויות הכספיות של הטיפול.
בנסיבות שנוצרו, עת הטיפול הסב לתובעת נזק, ולא הוצע לה לקבל טפול חלופי, זכותה הייתה לבקש לבטל את ההסכם עם הנתבעת, ולקבל החזר , באופן יחסי, ממה ששולם על ידה.
...
לאחר בחינת כתבי הטענות, המסמכים והתרשמות בלתי אמצעית מעדויות הצדדים, אני קובעת כי דין התביעה להתקבל באופן חלקי , ואפרט:
על פי הוראות חוק זכויות החולה, תשנ''ו-1996, על מנת להבטיח קבלת הסכמה מדעת לקבלת טיפול רפואי, על הגורם המטפל למסור לפציינט את כלל המידע הנחוץ על מנת שהפציינט יקבל את ההחלטה באופן מושכל אם אכן הוא מסכים לקבל את אותו טיפול.
מיקום הכוויות באזורים רגישים בגוף, מגביר את סבלה של התובעת, ומחזק את המסקנה כי קיים קשר סיבתי בין הטיפול שהיא קיבלה לבין הנזק שנגרם לה, שבעיקרו, הוא הנזק הלא ממוני של כאב וסבל.
הן עיתוי גרימת הצלקות, והן מיקומן בגוף, מחזק את המסקנה כי מדובר בכוויות וצלקות שהן תולדה של אותו טיפול שניתן ע''י הנתבעת.