האם זכאית התובעת לדמי חגים?
התובעת טענה, כי במשך כל תקופת עבודתה לא שילמה לה הנתבעת כל תשלום עבור דמי חגים, ומשכך, עילה לשלם לה דמי חגים בעבור 7 שנות עבודתה האחרונות בסכום של 10,426 ₪ (לפי תעריף של 165.5 ₪ ליום בעבור 9 ימי חג בשנה).
סייעת לגננת שבגנה יופעל יוח"א תועסק במסגרת זו בימי הארכת הלימודים במסגרת יוח"א ותקבל תוספת שכר שקלית קבועה במעודכנת ל- 1.4.2001-בשיעור של 462.73 ₪ (ארבע מאות שישים ושתיים ש"ח ו- 73 אגורות לחודש), בעבור 4 ימי עבודה בשבוע, ובאופן יחסי בעבור שיבוץ בפחות מ- 4 ימי עבודה בשבוע במסגרת יוח"א כמפורט להלן:
סייעת המועסקת יום אחד בשבוע תקבל 115.68 ₪.
...
דיון והכרעה-
ניתוח הראיות והעדויות הובילו אותנו למסקנה כי יש לראות את התובעת כמי שפוטרה מעבודתה, כפי שנפרט להלן;
הן לגרסת התובעת והן לגרסת הנתבעת, התובעת ביקשה לחזור לעבודה לאחר שסיימה את תקופת אי הכושר.
על כן ולנוכח האמור נדחית תביעת התובעת ברכיב זה.
האם זכאית התובעת לפיצויי בגין אי הפרשה לקרן פנסיה?
התובעת טענה, כי הנתבעת הפרה הוראות חוקת העבודה ולא הפרישה בעבורה לקרן פנסיה וזאת החל מ- 09/2000 ועד ל- 02/2005, על כן, לטענתה, היא זכאית לפיצויי בגין אי ביצוע ההפרשות במועד בסכום של 9,290 ₪.
אכן, כטענת הנתבעת, התובעת אינה נמנית על קבוצת העובדים המנויים בסעיף, משכך, אינה זכאית לתוספת הנטענת ודין תביעתה ברכיב זה להידחות.
לסיכום-
שוכנענו בגרסת התובעת, כי היא אכן פוטרה, וכי נפלו פגמים בהליך הפיטורים
לפיכך, ובהתאם לקביעתנו זו, קבלנו את התביעה בכל הנוגע לתשלום פיצוי בגין פיטורים שלא כדין, וכן בכל הנוגע לתשלום פיצויי פיטורים, דמי הודעה מוקדמת וכן קיבלנו את התביעה בכל הנוגע לאי הפרשה לקרן פנסיה, כאשר יתר רכיבי התביעה נדחו על ידינו, כמפורט בפסק הדין.