שרייבר ערך חישוב בתצהירו (סעיף 49) המשווה בין התמורה שהתובע קיבל בתקופה ששולמה לו תוספת שנ"ג אל מול הגמול שהיה משולם לו לפי מספר שעות העבודה הנוספות בפועל והדגים, כי הלכה למעשה, בתקופה שבין 7/2012 ועד 12/2014, במהלכה עבד התובע 361.35 שעות עבודה נוספות בפועל והיה אמור להישתכר סך של 30,495 ₪, שולם לו סך של 40,310 ₪.
"
(עמ' 11 לפרוטוקול מול שורה 20 ואילך)
ביחס להחלטת הנתבעת להפריש לזכויות סוציאליות 20% מרכיב השנ"ג, העיד שרייבר:
"[...] לצורך הענין התקבלה באותה עת החלטה רוחבית בחברה על העובדים שהם בשכר גלובאלי להגדיל את האחוז של המרכיב השעות הגלובאליות מתוך סך השכר, מטעמים של שלא נהיה חשופים. לצורך הענין למן מצב שהתשלום לא מכסה שעות נוספות ולכן, החלטנו ברמה רוחבית להעלות את האחוז של רכיב השעות הנוספות הגלובאליות מתוך השכר אבל כדי לא לפגוע בעובדים ולא על חשבון המשכורת, פתחנו רכיב של שעות נוספת גלובאליות שעליהם יש הפרשות שדינו של רכיב זה הוא כמו לכל שכר. זה השוואה מול 50 ₪ שזה סכום שממנו מפרישים לגמל ולקרנות. בשורה התחתונה ההכנסה גדלה ב-1,000 ₪.
הנתבעת, במסגרת סיכומיה, שבה על כל טענותיה והדגישה את הטענות הבאות: התובע ידע, והיה מעורב באופן פעיל, בזמן אמת בכל הנוגע לשינויים ולתוספות השכר בשכרו; הובהר לתובע, כי רכיב השנ"ג אינו נכלל בבסיס השכר שלו לצורך הפרשות, היתה תמיד הפרדה ברורה בין רכיבי השכר השונים; התובע מנוע כיום, בחלוף זמן כה רב, לצאת כנגד הסדר שעליו ידע ושהיה מקובל עליו; תוספת השעות הנוספות שולמה לתובע בגין עבודה בפועל בשעות נוספות ולא כתוספת שכר מוסווית; לגבי חלק מהתקופה במהלכה שולם לתובע רכיב שנ"ג, קיים רישום מדויק של שעות עבודתו וניתן להווכח כי הסכום ששולם תואם את ביצוע השעות הנוספות בפועל, וביחס לתקופה שבה אין רישום, הוכח כי התובע ביצע בפועל שעות נוספות; הוכח כי לא היה כל שינוי במתכונת עבודתו של התובע.
לכל אלה נוסיף, כי מצאנו כי היתנהלותה של הנתבעת עולה בקנה אחד עם האמור בהסכם העבודה עם התובע ועם ההודעות שקבל כל אימת ששכרו הועלה, או שונתה שיטת התגמול, והוא לא טען, וממילא לא הוכיח, כי אי פעם הלין כי הדבר נעשה בנגוד לדין או בנגוד להסכם העבודה עמו.
...
בהיעדר ריאה לסתור, אנו מקבלים את התחשיב של הנתבעת, ממנו מתבקשת המסקנה כי התובע נהנה מהסדר פנסיוני מטיב.
אחרית דבר
לאור כל האמור לעיל, התביעה נדחית על כל ראשה וחלקיה.
התובע ישלם לנתבעת השתתפות בשכ"ט עו"ד בסך 6,000 ₪.