טענות התביעה :
התובע טען למצג שוא של הנתבע בדבר קיומה של זכות לחניה ברכוש המשותף , ובפועל למניעת זכות זו על ידי נציגות הבית המשותף , רק משום שהנתבע בעל הדירה שאינו גר בבניין , גרם בסירובו לשלם דמי וועד הבית לתחזוקת מיתחם החניה לכך , שהוועד ,מנע מהשוכר התובע ורעייתו ברכבים ובאופנועו להכנס דרך מחסום מיתחם החניה , לעשות שימוש ברכוש המשותף לפריקה וטעינה ואף לחנות בחניה גם אם לא מוסדרת עם האופנוע והרכב .
רצון טוב, אינו הבטחה לזכות כך הובהר בעל פה לפני ההיתקשרות וגם בתכתובת גם אם הייתה מאוחרת , ואין במחלוקת של הנתבע עם שאר הדיירים ועמידתו של זכותו לתשלום סכום נכון על פי דין לתחזוקת הרכוש המשותף כלפי קופת הדיירים, כדי לשמש עילה לתביעה זו של השוכר כלפיו , מדוע לא שילם את מה שאינו כדין רק כדי שתהיה רווחה לשוכר במה שהוחרג מפורשות מכל זכות .
רעייתו של התובע הבהירה בעדותה כי הסיבה העיקרית לאי תשלום שכר הדירה לחודשיים האחרונים בסכום של 16,000 היא החשש כי הנתבע לא ישיב את הפקדון הכספי בסכום של 25,000 ₪ לאחר שקיזזה ולא שילמה את דמי הועד לאורך 17 חודשי שכירות .
על בעל דירה המשכיר דירה לשוכרים לעמוד מול נציגות הבית המשותף, ככל שזו נוהגת שלא כדין בעינייני זכויות ברכוש המשותף, וכשם שאם הייתה נציגות זו מונעת מהשוכרים שימוש במעלית בשל חוב וועד בית או כל שירות אחר תחזוקתי או כל זכות במקרקעין , היה על הבעלים לפעול כנגד נציגות הבית המשותף בפני המפקחת על רישום המקרקעין בתביעה לצוו עשה, כך היה צריך לעשות גם במקרה זה .
גם אם הייתה חניה בפועל בשתיקת דיירים לא קמה זו מכוח זכות מוסדרת שהעדרה מקנה סעד פיצוי וככל שהופסקה מטעמים תחזוקתיים ומניעת שימוש לא סביר גם אם הטריגר היה מערכת יחסים זו או אחרת , אין בכך להקנות זכות לסעד פיצוי , זאת מלבד העידר כל ראיות לביסוס ראוי של טענות בדבר אפליה על ידי תמונה אחת של אופנוע אחר שנצפה וצולם חונה ברכוש המשותף.
...
ככל שנטען למצג ותנאי יסודי בחוזה , שהוא בעיני התובע מרכזי עיקרי ומהותי היה עליו לעמוד על כתיבתו של זה במפורש לכאן או לכאן , ואז יתכן כי המשכיר היה שוקל שיקוליו אם לכרות ההסכם או בוחן אל מול נציגות הבית המשותף לבדוק היטב האם ניתן להתחייב לדבר מה ומה היקף ההתחייבות הניתנת לציון כהתחייבות חוזית על כל הכרוך בהפסקתה .הגעתי למסקנה כי בכל הנוגע לכניסה ויציאה נחה דעתי שגם הנתבע לא האמין כי תימנע זכות זו מהתובע השוכר שכן גם הנתבע מודה בהתכתבויותיו כי אין לנציגות הזכות לפגוע בזכות הכניסה .זכות הכניסה ולא זכות לחניה.
מעבר לאמור ובמכלול הטענות ההדדיות כולן לא מצאתי ראייתית וכמדיניות שיפוטית לחייב מעבר למה שחייבתי והותרתי בסיומה של מערכת יחסים חוזית זו.
לאור האמור , הריני מורה כדלקמן :
הנתבע ישלם לתובע 9,000 ₪ בתוספת ריבית והצמדה מיום הגשת התביעה ועד מתן פסק הדין .
נוסף לאמור ישלם הנתבע לתובע הוצאות משפט בסכום של : 800 ₪ .