כך לדוגמא הועדה קובעת כי בדיקת ה-MRI "מראה חשד לקרע ב-TFCC" ומאידך קובעת "לפנים משורת הדין הועדה משנה את החלטתה מאחר והודגם קרע ב-TFCC". רביעית, הועדה לא בדקה את המערערת בדיקה פיזית והתעלמה מחוות דעת מומחה כף היד והועדה הרפואית של משרד הבריאות ובכל זאת קבעה כי נכותה תואמת את מצבה הרפואי בנוגע לפגיעת DRUJ.
...
המערערת ערערה על החלטה זו בהליך שהתקיים לפני בית הדין כך שהועדה מושא הליך זה התכנסה בעקבות פסק הדין המחזיר שניתן ביום 10.8.20 במסגרתו קיבל חברי, כב' השופט שגב, את ערעורה של המערערת, כפי שפורט בפסק הדין, כדלקמן:
"סוף דבר – הערעור מתקבל. עניינה של המערערת יוחזר לוועדה, בהרכבה הנוכחי, על מנת שזו תבחן את עניינה מחדש תוך התייחסות ברורה ומפורטת לחוות הדעת מטעם ד"ר קליר וכן לחוות הדעת של שירות המדינה ותנמק את החלטתה כך שניתן יהיה לעקוב אחר הלך מחשבתה עת קיבלה החלטה זו או אחרת."
לאור האמור זומנה המערערת לוועדה והופיעה בפניה ביום 5.11.20.
יתר על כן, אין בידי לקבל את טענת המערערת כי נפל פגם בהחלטת הוועדה שעה שלא ביצעה לה בדיקה קלינית בהתכנסות לאחר פסק הדין, ואנמק.
אין בידי לקבל את הטענה כי מדובר בהשחרת פניה של המערערת אלא מדובר בתוספת להנמקה מעבר לתוצאות הבדיקה הקלינית בישיבה הקודמת וכתימוכין להנמקתה.
סוף דבר – משלא מצאתי טעות משפטית בהחלטת הוועדה, הערעור נדחה.