עוד טען, כי התובעת מתגוררת בדירה בקומה שנייה או שלישית ללא מעלית; לאחר התאונה התובעת החלה לעבוד בחברת פולס בוטיק בע"מ והיתה הולכת ברגל למקום עבודתה; התובעת פוטרה משני מקומות עבודה; היא נותנת שיעורים פרטיים במתמטיקה בבי"ס לילדים עם צרכים מיוחדים; כך גם לאחר התאונה שימשה כיו"ר פורום החוקרים של המרכז לצוות חברתי ע"ש חזן בירושלים; הישתתפה בהפגנות תמיכה בעובדים זרים; טסה לחו"ל; רישיון נהיגתה לא הוגבל; עובר לתאונה טופלה אצל ד"ר שוורצמן עקב הפרעות קשב ורכוז ונזקקה לטפול בריטלין ותרופות נוגדות דיכאון, לפיכך, סבר שיש להעמיד את נכותה התפקודית על 18%- כמחצית משעור נכותה הרפואית המשוקללת לטעמו (35.76%).
גם ד"ר טל נישאל בחקירתו אודות נכותה התפקודית של התובעת והשיב כדלקמן:
"ש:איך בדקת את העובדה שלאחר התאונה היא נסעה לחו"ל, שהיא משתתפת בהרצאות, ב-2008 וב-2009, מתנדבת, תומכת בארגוני זכויות אדם, והשתתפה בהפגנות, רשיון נהיגתה לא מוגבל מבחינה רפואית, כיצד אתה יכול לומר שבעברה הנפשי אין משמעות, ובלי נכות, לעומת זאת אתה קובע שמצבה נובע בגין התאונה, ואף לא בחלקו.
לאחר התאונה, הודעתי לחברה שנפצעתי ואינני יכולה להתייצב במועד שסוכם והם הודיעו לי כי הם מוכנים להמתין ולחכות לי, אך לא עד אין קץ. חשוב היה לי מאוד לנסות ולחזור למעגל העבודה ולכן עשיתי מאמצים עליונים וביום 27.10.2008 התחלתי לעבוד בחברה.
לתובעת אין כל מיגבלה בגפיים העליונות או התחתונות, התובעת מתגוררת בבניין ללא מעלית, נוסעת בתחבורה ציבורית, הלכה ברגל לעבודה וחזרה, מטיילת בחו"ל, יש בכל אלה כדי להעיד על כך שהתובעת לא נזקקה ולא תיזקק לעזרה כלשהיא בגין פגיעתה.
...
בסופו של דבר התובעת התחילה לעבוד בחברה ביום 27.10.08.
ב"כ הנתבעת השיב בסיכומיו, כי יש לדחות את תביעת התובעת 2, התובעת 2 כשלה מלהוכיח טענותיה, לא הוגש על ידה תצהיר ולא כל מוצג, לא התייצבה לדיון ולא נחקרה בבית המשפט.
משלא הוכח כל נזק (פגיעה ו/או נכות) אין לי אלא לדחות את תביעת התובעת 2 וכך אני מורה.