הקבוצה בשמה הוגשה בקשת האישור היא:
"כל הצרכנים אשר רכשו מן המשיבות באתרי אינטרנט ו/או יישומונים (וכל אמצעי דיגיטאלי אחר או מקום מכירה אחר) מוצרים שסומנו באופן מטעה ובנגוד לחובת הסימון בתקנות הגנה על בריאות הציבור (מזון) (סימון תזונתי), התשע"ח-2017, וזאת עד לאישור התובענה כייצוגית".
המבקש 1 העמיד את סכם תביעתו האישי על 43.6 ₪, והמבקשת 2 העמידה את סכום תביעתה האישי על 59.2 ₪.
עוד טענה המבקשת 2 כי למשיבה 1 אחריות גם מכוח היותה יצרנית ויבואנית של מוצרים, כאשר המשיבה 1 רשומה ברשימת יצרני המזון וברשימת יבואני המזון במשרד הבריאות, עוסקת בייצור וייבוא מזון בעזרת המותג הפרטי של המשיבה 1, "המותג", וכי בדוחותיה הכספיים של המשיבה 1 היא מציגה עצמה כחברה המייבאת מוצרי מזון.
תכליתו של הפיקוח השפוטי על הליך ההסתלקות הוא למנוע, מחד גיסא, עדוד הגשת תובענות סרק המוגשות מתוך מחשבה שהנתבעים יסכימו להעניק למגישי התביעות טובות הנאה כנגד ויתור עליהן, אם בהסדר פשרה ואם בהסתלקות ומאידך גיסא, לצמצם את החשש מפני הסתלקות מתובענות ראויות כנגד קבלת טובות הנאה (ראו למשל: אלון קלמנט "פשרה והסתלקות בתובענה ייצוגית" משפטים מא 777 (2011).
הצדדים ישלחו עותק מפסק הדין למנהל בתי המשפט לשם רשומו בפנקס התובענות הייצוגיות.
...
לפיכך, אני מאשרת את הסתלקות המבקשים מבקשת האישור.
לאחר ששקלתי את טענות הצדדים, ולנוכח עוצמת העילות שבמוקד בקשת האישור והתועלת הציבורית שהניבה בקשת האישור, אני מאשרת את הסכמות הצדדים בנוגע להשבת סכום האגרה החלקי, כמפורט בבקשות ההסתלקות, וכן את תשלומי הגמול ושכר הטרחה לב"כ המבקשים, כפי שפורטו בבקשות ההסתלקות.
הבקשה לאישור התובענה כייצוגית נמחקת בזאת, והתביעות האישיות של המבקשים נדחות בזאת.