לטענת התובע הוא פוטר מעבודתו בתקופת היותו בחופשת מחלה, מבלי ששולמו לו זכויותיו, ולפיכך נגרמה לו עגמת נפש רבה והוא זכאי לפצוי בגינה.
פנייתו של התובע לנתבעת לשוב לעבודה במשרה חלקית, לאחר שניתק עימה קשר כשנה, לא המציא אישורי מחלה ולא נענה להפצרותיה לשוב לעבודה או לבוא לסיים את העסקתו בצורה מסודרת, היא בבחינת הצעה חדשה להעסקתו בהסכם עבודה שונה מזה שהועסק בו בעבר.
בנסיבות הפסקת עבודתו של התובע לא מצאנו לקזז ימי הודעה מוקדמת ובהיתחשב כי הטענה בעיניין זה לא נטענה מפורשות, אנו מוצאים לנכון לחייב את הנתבעת בפדיון חופשה בהתאם ליתרת ימי החופשה שעמדה לזכותו במועד הפסקת עבודתו.
...
התובע לא הוכיח, ולו בראשית ראיה, קיומו של הסכם לתשלום הוצאות בגין האופנוע הפרטי שלו, אף לא צירף אסמכתאות כלשהן לביסוס סכום ההוצאות שהוא טוען להם ומטעמים אלה דין תביעתו גם בעניין זה להידחות.
מעבר לאמור יוטעם כי מצאנו לקבל את עדותו של מר מימרן ממנה עלה כי לא הייתה כל מניעה שהתובע יקבל רכב החברה כפי שמקבלים כל יתר העובדים האחרים בחברה[footnoteRef:27], וההסדר שהוסכם עליו לתשלום סך של 500 ₪ עבור שימוש באופנוע הפרטי של התובע, הוא הסדר שהגיעו אליו הצדדים לבקשתו של התובע שהעדיף להשתמש באופנוע הפרטי שלו לצרכי העבודה.
]
סוף דבר
לסיכום, הנתבעת תשלם לתובע סך של 6,348 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום 29.4.19 (יום הגשת התביעה) ועד למועד התשלום המלא בפועל, לפי הפירוט שלהלן:
דמי מחלה בסך 3,124 ₪;
דמי הבראה בסך 1,103 ₪;
פדיון חופשה בסך 2,121 ₪;
בשים לב לתוצאה אליה הגענו, ולפער הגדול בין סכום התביעה לבין הסכום שנפסק לזכות התובע, מצאנו לא לפסוק לזכותו הוצאות משפט ושכ"ט עו"ד, וכל צד יישא בהוצאותיו הוא.