בשנת 2018 הורה רשם ההוצאה לפועל על פינוי המערער מהדירה (בה עשה שימוש בלעדי), והחלטתו בוצעה רק בשנת 2019 (לאחר שערעור על ההחלטה נדחה עוד ביום 4.11.18).
בין היתר קבע כבוד השופט אלבז - שרוב ההליכים בין הצדדים נדונו בפניו - בשנת 2018 כי:
"יש לשים קץ לתירוציו ולטיעוניו של המערער שכל תכליתם להאריך בדיונים ולמנוע סיום פרשה ארוכה זו. מזה למעלה מ-6 שנים... מתנהלים הליכים עקרים בקשר לבצוע המכירה שכל תכליתם לדחות את הקץ. המערער התיש את המשיבה, את בית המשפט, ומסתבר שגם את רישמי ההוצל"פ, בתואנות שוא...".
נקבע, כי היתנהלות המערער פוגעת "פגיעה אנושה בזכויותיה הדיוניות והקנייניות של המשיבה, ללא כל הצדקה ומחייבים היתערבות בית המשפט להמשך הסגא". כן נקבע, כי "פסק הדין לפירוק השתוף ניתן לפני כ-10 [שנים] ע"י בית המשפט המחוזי, והפך לחלוט לפני זמן רב. רק בשל העובדה שהמערער דבק במגוריו בדירה, ומונע מהמשיבה לקבל את חלקה, ניפתחו הליכי ההוצל"פ..." (פסק דין מיום 4.11.18 בתיק 32695-03-18).
גם אם בהודעת העירעור טוען המערער, כי אותה בקשה לפטור מאגרה אותה מזכיר הרשם הוגשה לפני מספר שנים, אין בכך כדי לסתור את הקביעה הברורה לפיה מדובר באדם שחייב מאות אלפי שקלים, אשר יוצג לאחרונה על ידי הסיוע המשפטי (בתביעה שהוכרעה ביום 21.1.21 בה חויב לשלם למשיבה כ-40,000 ש"ח נוספים), וגם כעת עותר לפטור מהפקדת ערובה, אשר מנגד טוען כי הוא יכול לגייס כ-600,000 ש"ח (תוך נטילת הלוואות על הדירה נשוא ההליך שגם ככה מוטלים עליה עיקולים).
דומני, כאמור, כי בכל קנה מידה אובייקטיבי, הצעת המערער אמנם גבוהה ב-10,000 ש"ח מהצעת המציע החצוני, ואולם היא "גרועה" ממנה בשורה של פרמטרים, ועצם יכולתו של המערער לעמוד בה - כשם שלא עמד גם בהחלטות שיפוטיות ולכאורה גם בהסכמים קודמים - מסופקת מאוד, וממילא גם בראיה הפשוטה ביותר של חובת כונסי נכסים, והליכי הוצאה לפועל, להשיא את התשואה, אין מקום להעדיפה גם במחיר של העברת הזכויות למציע שאין לו זכויות בנכס.
...
המערער הגיש הודעת ערעור מפורטת, ובהמשך גם בקשה לפטור מהפקדת ערובה (בקשה שלא היה מקום להיעתר לה לגופה), וכן בקשה לעיכוב ביצוע.
אינני סבור שהוצגה עילה להיעתר לערעור, ועוד יותר כך נוכח ההחלטה לאפשר למערער לצרף כונס נוסף מטעמו (דבר שכבר בוצע בפועל), ונוכח ההחלטה הנוכחית בדבר מכירת הדירה בהתאם להצעת הצד השלישי, שיש לקוות שתביא לסיום חלק משמעותי מהמחלוקות הטעונות.
את הטענה לפיה המשיב 2 "מנצל את תפקידו ככונס נכסים, כנגד המערער, על מנת שהלקוחה שלו (המשיבה 1) תרוויח בתיק אחר (תיק מזונות), שהיא מנהלת נגד המערער" למרות שעליו "לדאוג למערער בדיוק כמו לצד שכנגד" אין בידי לקבל.
סוף דבר דין הערעור להידחות.