בעתירה זו הושג הסכם שנירשם בפרוטוקול בית-המשפט מיום 12.9.71 במלים אלה:
"להצעת בית-המשפט הסכימו המשיבים להרשות לששת העותרים חניית מונית אחת ברחוב חיים עור ליד הסופרמרקט, נוסף על הקמת התחנה שתוקם בכיכר אורוגואי. זכות החניה ברחוב חיים עוזר תהיה לאחת המוניות בלבד, מתוך אלה שתחנתם אושרה בכיכר אורוגואי, כדי להזעיק מונית בעת הצורך. סגן פרקליט המדינה מבקש להדגיש שאישור התחנה בכיכר אורוגואי יהיה כפוף למילוי התנאים הקבועים בתקנות התעבורה, תשכ"א-1961, ומודיע שאם יפרו העותרים, או אחד מהם, את רשות החניה ליד הסופרמרקט שניתנה למונית אחת בלבד, ויחנו יותר מאשר מונית אחת, יבטלו את היתר החניה לגבי המקום הזה." (כיכר אורוגואי היא במרחק כ-510 מטר בקוו אוירי מבנין הסופרמרקט.
במקרה דנן תבעו העותרים (עצמון) לעצמם אותו דבר ממש שניתן למשיבים, דהיינו תחנה ליד הסופרמרקט, ולענין זה אין נפקא מינה שבשבילם היתה זאת תחנה נוספת לזו שיש בידן מול אותו מקום, בעוד שבשביל המשיבים זאת תחנתם היחידה באותו רחוב.
בנוסף על פגם ההפליה שבו לוקה הסכמת הרשויות ב-בג"צ 119/71, היא לוקה גם בפגם משפטי-פורמאלי החייב לפסול אותה: גם לפי חוק-העזר הנ"ל (סעיף 2) וגם לפי תקנה 17 (א) (3) של תקנות התעבורה אין לקבל החלטה חיובית על רשוי תחנה ועל הקמת התמרור המתאים לתחנה אלא לאחר היתייעצות עם המישטרה.
...
בישיבה הראשונה שהתקיימה בעתירה זו במעמד בעלי-הדין החלטנו על תקופת נסיון נוספת של שלושה חדשים כדי להיווכח כיצד מתבצע ההסדר שהושג ב-בג"צ 119/71.
למקרא תצהירים אלה מתחזקת המסקנה שההסדר אינו ניתן להפעלה ככתבו וכרוחו, דהיינו שליד הסופרמרקט תחנה מדי פעם רק מונית אחת, שתיקרא לשם באלחוט מן התחנה הראשית של המשיבים שהיתה צריכה להיות בכיכר אורוגוואי.
שאין מנוס ממנו על-פי חומר הראיות הנמצא לפנינו.