שלושת העוררים עררו על החלטת המעצר שניתנה בעיניינם לבית משפט זה, ובתאריך 22.06.2016 קיבל חברי, השופט ס' ג'ובראן את הערר בחלקו, בקובעו, בין השאר, כדלקמן:
"מצאתי כי אין מקום להתערבות בקביעותיו של בית המשפט המחוזי בכל הנוגע לתשתית הראייתית הלכאורית נגד עוררים 1 ו-3. בעיניינו של עורר 2, מצאתי כי קיימת חולשה ראייתית ביחס לעבירות הנוגעות לאקדח 2 באישום הראשון, ומנגד כי קיימות ראיות לכאורה בעוצמה מספקת נגדו ביחס לאקדח 3 באישום השני [...] הדיון יושב לבית המשפט המחוזי, כדי שיבחן את החלופות הקונקרטיות למעצר מאחורי סורג ובריח. יודגש, כי לבית המשפט המחוזי שיקול דעת מלא להחליט האם ניתן לשחרר את המשיבים לחלופות המוצעות, ואילו תנאים יידרשו לשם כך – כאשר, כאמור, אינני מביע כל עמדה בעיניין זה. העוררים ייוותרו במעצר עד להחלטה אחרת של בית המשפט המחוזי" (שם, בפיסקאות 30 ו-36 להחלטה).
בתאריך 27.07.2016 בית המשפט המחוזי הנכבד (כב' הנשיא – י' אלון) בחן את האפשרות לשיחרורם של כל אחד מן העוררים לחלופת מעצר, ופסק כדלקמן:
(א) אשר לעורר 1 (שלום דומראני), בית המשפט המחוזי הנכבד ציין כי מעורבותו הפלילית החלה בהיותו בן שמונה עשרה וחצי – עת נדון לשלוש שנות מאסר לריצוי בפועל בגין ביצוע שוד מזוין.
נימוקי הערר
לטענת העוררים, בית המשפט המחוזי הנכבד נתן משקל רב מדי לעברם הפלילי ולמסוכנות הנשקפת מהם, בשים לב לעבירות הנשק המיוחסות להם, וזאת על אף החלטתו של כב' השופט ס' ג'ובראן, אשר קבע, לשיטתם, כי בנסיבות המקרה המסוכנות הנשקפת מהעוררים, אינה "כה מובהקת, עד אשר לא תתכן כלל חלופת מעצר אשר תאיין את מסוכנותם". עוד נטען, בהקשר זה, כי מאסרו האחרון של העורר 1 הנו מלפני 5 שנים, וכי מאז לא הורשע, ועל כן לא ניתן להצביע, לשיטתם, על "מסוכנות שהסלימה" כפי שנכתב בהחלטתו של בית המשפט המחוזי הנכבד.
...
בנסיבות המקרה שלפני, שוכנעתי כי מסוכנותם של העוררים 2-1, כפי שהיא משתקפת מכתב האישום שמייחס להם עבירות נשק (וברקע עבירות נוספות) ומעברם הפלילי המכביד – הינה גבוהה, כך שאין, בעת הזו, חלופת מעצר, שיכולה להפיג אותה ואף מעצר בתנאי איזוק אלקטרוני לא יוכל לסכון.
בית המשפט המחוזי הנכבד בחן את האפשרות לשחרר את העוררים לחלופת מעצר, והגיע למסקנה כי בשים לב לעבירות המיוחסות להם, לעברם הפלילי המכביד, ולתסקירי מבחן שאינם חיוביים שהוגשו בעניינם של העוררים – אין מקום, בעת הזו, להורות על שחרורם לחלופת מעצר, ולא מצאתי מקום להתערב בהחלטה זו.
סוף דבר: אין המקרה הנדון נמנה על המקרים החריגים המצדיקים שחרור לחלופת מעצר בעבירות נשק, ואף לא מתקיימות נסיבות מיוחדות המצדיקות מעצר בפיקוח אלקטרוני, במובן הוראת סעיף 22ב(ב) לחוק המעצרים.
נוכח כל האמור לעיל – הערר נדחה.