על כן, פתח הבנק ביום 19.9.2016 תיק הוצאה לפועל למימוש המשכנתה על דירת המגורים, וביום 16.12.2016 מונה בא כוח הבנק ככונס נכסים על הדירה (הוצל"פ (תל אביב) 518552-09-16 בנק דיסקונט לישראל בע"מ נ' זנקס אינטרנשיונאל בע"מ. להלן: "הליך ההוצאה לפועל").
להלן: "התובענה"), במסגרתה ביקשה שורת סעדים הצהרתיים: הצהרה כי היא בעלת מחצית מהזכויות בדירת המגורים; ביטול שטר המשכנתה והצהרה כי אין לבנק זכויות בדירה; הצהרה שהדירה אינה מהוה בטוחה לחשבון העיסקי של חברת לעובד גרופ; רישום זכויותיה בדירת המגורים בלישכת רישום המקרקעין, כאשר הדירה נקייה מכל שיעבוד; וכן סגירת הליך ההוצאה לפועל.
בתוך כך, טוען הבנק להרחבת חזית אסורה בכתב העירעור ובבקשה לעיכוב ביצוע, וסבור כי פסק הדין אינו מגלה כל טעות מהותית המצדיקה היתערבות של ערכאת העירעור, קל וחומר כאשר המבקשת אינה מערערת על קביעות מרכזיות בפסק הדין, כגון ידיעתה על שיעבוד הדירה לטובת הבנק.
...
לטענת המבקשת, בחינת סיכויי הערעור ומאזן הנוחות במקרה דנן מובילה למסקנה כי דין הבקשה להתקבל.
לפיכך, סבורני כי בענייננו מאזן הנוחות נוטה בבירור לטובת מתן הסעד הזמני.
נוכח כל האמור, ובהתחשב במעמד הבכורה שניתן לשיקולי מאזן הנוחות, מצאתי לנכון להיענות לבקשה לעיכוב ביצוע, וזאת אף אם על פני הדברים, ומבלי לטעת מסמרות, סיכויי הערעור להתקבל אינם נראים גבוהים (ראו: ע"א 2690/17 באלס נ' בנק דיסקונט למשכנתאות בע"מ, פסקה 12 (6.4.2017); ע"א 4291/20 שרעבי נ' פורטמן, פסקה 17 (6.8.2020)).
סוף דבר: הבקשה מתקבלת, במובן זה שניתן בזאת צו מניעה זמני לתקופת הערעור המונע את הליכי מימוש דירת המגורים המצויה ברחוב עוזיאל 3/25 בתל אביב.