בוחבוט הורשע בעבירות שיוחסו לו באישום הראשון: קשירת קשר לבצוע פשע; ניסיון להרוס נכס בחומר נפיץ; היזק בזדון; היזק לבעל-חיים; והובלת נשק; אלמקייס הורשע בעבירות שיוחסו לו באישום השני - קשירת קשר לבצוע פשע; הובלת נשק; סחיט באיומים; והשחתת פני מקרקעין.
נזכיר, כי זגורי זוכה מהעברות שיוחסו לו באישום זה והמדינה מערערת על זיכויו, ואילו בוחבוט הורשע במיוחס לו (למעט האישום הנוגע לבצוע העבירה במסגרת ארגון פשיעה) ומערער על כך.
ראיות סיוע - יוסי בוחבוט: בית המשפט מנה את הקשיים בעדותו של קורקוס ביחס לאישום הראשון - מהם כלליים ונוגעים לאופן תיכנון העבירה, ואחרים נוגעים לחלקם הספציפי של בוחבוט וזגורי.
...
כך למשל, במסגרת האישום הראשון זיכה בית המשפט המחוזי את המערער 1 מהמיוחס לו, וקבע ביחס לסיוע הנדרש כי:
"במצב זה בו עדותו של עד המדינה בהתייחס לזגורי מקרטעת ובנקודה מהותית - האם עבר על פניו בסמוך להישמע הפיצוץ - נדחית ולאור הסתירות בעדותו לגבי שעת המפגש המוקדם והתאמת השעה לאיכון זגורי במקום המפגש, בהתווסף לאי התיעוד בזמן אמת ולעובדה שאירוע זה עלה לראשונה כמענה לשאלת החוקר, לא די בשקרים של זגורי אם עשה או לא עשה "סיבובים" סביב הזירה, שעה שאינו מרחיק עצמו מזירת האירוע, כדי להוות סיוע לעדותו של עד המדינה, הטעונה זהירות לאור הפריכות שבה ולסיוע של ממש בראיה חיצונית כלשהי - שאינה בנמצא" (פסקה 71 להכרעת הדין).
בעניין ז'אנו קבע השופט עמית כי מכלול הראיות החיצוניות, שלא היו תלויות בעד שעדותו הייתה טעונה סיוע, יוצרות "מסה קריטית" המטה את הכף עד לסף ההרשעה, ועדותו של אותו עד היא אך "התוספת הנדרשת כדי להסיר ספק סביר". נראה כי לפי גישה זו ניתן להפוך את היוצרות, כך שעדות עד המדינה תהווה את הסיוע הנדרש לשם הרשעה ולא את הבסיס לה. לדידי, במקרים בהם אין בעדות עד המדינה גרעין של אמת או במקרים בהם מתקבלת המסקנה כי עדות זו אינה קבילה, אל לו לבית המשפט להעניק לה כל משקל, והוא רשאי לבסס את הרשעת הנאשם, ככל שניתן בנסיבות העניין, על מכלול הראיות האחרות בתיק, בכפוף לדיני הראיות ולפסיקה.
עם זאת, סבורני כי במקרים בהם התבסס בית המשפט על עדות עד המדינה כעדות יחידה להרשעה, אין מקום לסטות מהפסיקה הנוהגת ומהוראות החוק הברורות לעניין זה.
הוחלט כאמור בפסק דינו של השופט א' רובינשטיין.