רקע לערעור
ביום 24.05.2021 הגיש המערער לבית דין האיזורי לעבודה חיפה הודעת ערעור על החלטת הועדה הרפואית לעררים לפי תקנות הביטוח הלאומי (קביעת דרגת נכות לנפגעי עבודה), תשט"ז-1956 (להלן- הועדה הרפואית) מיום 26.03.2021 אשר קבעה למבקש דרגת נכות יציבה בשיעור של 10% החל מיום 05.08.2018.
ביום 03.11.2022 נתן בית דין זה תוקף של פסק דין להסכמות הצדדים, על ידי מותב תלתא מפי כבוד סגן נשיאת בית הדין הארצי לעבודה הש' אילן איטח, שבו נקבע כי, עניינו של המערער יוחזר לועדה הרפואית של המשיב באותו הרכב על מנת לברר את עניינו בתחום הנפשי, הפרעות השינה ותחום העור כמפורט בפסק הדין בבר"ע.
ביום 15.02.23 הגיש המערער ערעור לבית דין האיזורי לעבודה חיפה [ב"ל 35277-02-23 יבדיב –המוסד לביטוח לאומי] על ההחלטה החוזרת של הועדה הרפואית, אשר דנה בעיניינו של המערער בהתאם לפסק דינו של בית דין זה בבר"ע (להלן-העירעור השני).
...
בית הדין קמא הגיע למסקנה כי לאחר בחינת טענות המערער הוא לא מצא כי הן מעידות כי דעתו נעולה וכי קיים חשש ממשי למשוא פנים בניהול המשפט.
כן אני סבורה כי המקרה דנן אינו נכנס לגדר "מקרה קיצוני" הדורש את התערבותה של ערכאה זו.
כמו כן, לא מצאתי מקום להתערב במסקנתה של הש' אלקאסם כי אין מקום לפסילתה מלדון בתיק בשל עבודתה בעבר במשיב.
נוכח כל האמור לעיל, לא מצאתי כי המערער הוכיח קיומו של חשש ממשי ל"נעילת" דעתה של השופטת אלקאסם בשל ההליך הקודם, וכן לא מצאתי כי קיים חשש ממשי אובייקטיבי למשוא פנים בניהול ההליך על ידי השופטת אלקאסם, ומשכך דינו של ערעור הפסלות להידחות.
סוף דבר
לאור האמור לעיל, דין הערעור להידחות.