לעניין זה, הוכח כי קודם למסירת צו העיקול ביום 1.11.2017, נימסרה על ידי המשיבה לאשדר המחאה על סך של 89,100 ₪ ואשר מועד פרעונה העתידי היה 15.11.2017, אלא כי המחאה זו הוסבה לצד שלישי, עוד ביום 3.8.2017, וקודם לקבלת צו העיקול.
אין המדובר במקרה של טעות בודדת מצד המשיבה באשר למתן התשובה או דרך נסוחה בפני בית המשפט קמא , או אפילו בכותרת זו או אחרת של המסמך, אלא בהתנהלות כושלת ונמשכת במסגרתה לא מוגש כתב הגנה (הגם כי נזכר על ידי מנהלה דבר קבלת ייעוץ משפטי קודם למשלוח ההודעה לבית המשפט), מוגשות הודעות סתמיות נטולות פרטים, בהמשך לא מוגשים כתבי טענות במועדים הנקובים, והגרסה העובדתית – זו אליה נידרש בית המשפט קמא במסגרת פסק דינו, נפרסת בפני בית המשפט במלואה רק כימעט שנה לאחר הגשת התביעה לאישור העיקול.
...
אלא כי היה זה בית המשפט קמא אשר מצא להתייחס לטענות וראיות נוספות, תוך שהוא מגיע למסקנה על פיה, שילוב אותן ראיות יחד עם עדות מנהל המשיבה, מצדיק דחייתה של התביעה.
בהתייחס למסקנה זו בלבד, אני מוצאת כי נפלה בפסק הדין שגגה, כמפורט להלן;
בתמיכה לגרסה בדבר הסבת השיקים הוגשו תצהיר מנהל המשיבה, אישור קבלת השיקים על ידי אשדר (נספח ב' לתצהיר), ומסמך אישור קבלת שיקים לניכיון (נ/1)
באשר לעדותו של מנהל המשיבה, וכפי שצוין לעיל, אין מקום להתערבותה של ערכאת הערעור בסוגיית התרשמותה של הערכאה הדיונית ממהימנות העדות.
אני מורה על ביטול ההוצאות אשר הוטלו על המערערת במסגרת פסק הדין.