עוד עלה, כי הנתבעת שילמה לתובעת שני תשלומים נוספים מידי חודש:
הראשון, 30 שעות נוספות קבועות לפי 150 % וזאת בגין עבודה בלילות שהיו במשך כל השבוע כולל מוצ"ש, וכן תשלום בגין שני ימי עבודה, אשר כאמור שולמו לתובעת מעבר לשכרה וזאת בגין עבודה במוצ"ש.
בשים לב לקביעתנו שלעיל, בה קיבלנו את גרסת הנתבעת , אנו קובעים כי התובעת עבדה כאמור מידי יום 6 שעות בלבד, קרי 36 שעות שבועיות, כך שאין היא זכאית לתשלום כלשהוא בגין שעות נוספות, לרבות שעות נוספות במוצ"ש.
תוספת משמרות
התובעת טענה בכתב התביעה כי היא זכאית לתוספת בשיעור של 50% בגין עבודה במשמרת לילה (משמרת שלישית), מבלי שהפנתה להוראה הספציפית בחוקת העבודה.
כפי שכבר קבענו, על פי מתכונת ההעסקה הראשונה, עבודה במוצאי שבת (משעה 20:00 ועד לשעה 2:00), מזכה בתשלום של 4 שעות בתוספת גמול נוסף של 100% וכן שתי שעות בתוספת 75%.
...
יישומם של הכללים שלעיל, מביא למסקנה כי-
בגין 6 חודשים, בהם הוכח כי התובעת עבדה במתכונת השנייה, היא זכאית לתשלום ( 4שעות * 175% + 2 שעות *200%), קרי תשלום השווה ערך ל- 11 שעות עבודה בעבור כל יום מנוחה שבועית.
חיבור של כלל שעות העבודה שהתובעת ביצעה בנוסף לגמולים השונים להם היא זכאית בגין עבודה במשמרות ביום חול וכן עבודה בימי מנוחה שבועית, מביא למסקנה כי התובעת זכאית לתשלום בגין 10,446 שעות עבודה.
סיכום
אש על כן, מאחר והוכח כי התובעת קיבלה תשלום מלא בגין שעות עבודתה לרבות תשלום בגין משמרות וכן בגין עבודה במנוחה שבועית, דין התביעה להידחות.