בכל הנוגע לטענות התובע ביחס להתרשלות המישטרה בכך שלא תפסה את צלומי מצלמת האבטחה בבנק, נטען כי המישטרה כלל לא הסתמכה על אותם צילומים לצורך ביסוס ראיותיה ולא היה בהם כדי להכריע את הכף לכאן או לכאן שכן המצלמה כלל לא כוונה למקום הארוע ומשכך דין טענת התובע להדחות.
סמיכות זמנים זו בין הארוע, לפניה לבית החולים ולמשטרה, מלמדת כי בזמן אמת נתנה הנתבעת גרסה מלאה לאירועים הנתמכת בממצאים חצוניים, דבר הנותן משנה תוקף למהימנות גירסתה.
בהערת אגב, למרות שמדובר בראיות לא קבילות, במסגרת ראיותיה הגישה המדינה את תוצאות בדיקת הפוליגרף שנערכה לנתבעת ולתובע בינואר 2011 (נספח ח') הנתבעת נישאלה במהלך הבדיקה האם סטירה לתובע לפני כשנתיים והאם הכתה אותו בפניו באמצעות ידה בבנק דיסקונט.
(ראה ע"א 8817/96 רלפו (ישראל) בע"מ נ' מדינת ישראל, פ"ד נו(6) 392 (2002), ע"א 9057/07 אפל נ' מדינת ישראל, 2.4.12), ועל כן טענתו כי בית המשפט המחוזי קבע כממצא עובדתי כי הסירטון נערך ונחתכו ממנו 5 דקות, גם אם הייתה נכונה, לא רשאי התובע להסתמך עליה כממצא עובדתי בהליך זה.
עיון בפסק דינו של בית המשפט בעירעור, ע"פ 31545-06-15 (כב' השופטת ג' שלו) מלמד כי התובע זוכה מחמת הספק בעיקר בשל מחדלה של המישטרה אשר לא תפסה את המצלמות מיד לאחר הארוע ולא איתרה את הטכנאי אשר הוריד את הסירטון מהמצלמות.
בית המשפט המחוזי קבע כי למרות שאין ראיה לכך שמישהו חיבל בזדון בסרט, לא ניתן לשלול את האפשרות שבאותן 5 דקות שאינן מופיעות בסרט היה דבר מה משמעותי להגנת התובע.
...
סוף דבר בתביעה שכנגד
בגין תקיפת התובעת שכנגד אני מחייב את הנתבע שכנגד, התובע, לשלם לתובעת שכנגד סך של 25,000 ₪.
בגין הגשת הקובלנה כנגדה אני מחייב את הנתבע שכנגד לשלם לתובעת שכנגד סך של 20,000 ₪.
אני מחייב את הנתבע שכנגד במלוא הוצאות התובעת שכנגד בגין האגרה, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כדין ממועד תשלומה, וכן בשכר טרחת עו"ד בסך של 10,000 ₪.