ד"ר כמאל פרחאת בתחום הנפשי, שקבע כי התובע פיתח פתולוגיה מסוג הפרעה הסתגלותית חרדתית דיכאונית וכי נכותו הצמיתה הנה בשיעור של- 7.5% החל מיום 01/02/2017 לפי סעיף 34(ב)(1-2) לתוספת לתקנות הביטוח הלאומי (קביעת דרגת נכות לנפגעי עבודה), תשט"ז-1956.
כאמור לעיל, הנכויות שנקבעו על ידי המומחים הנזכרים, הרי הן נקבעו לפי סעיפי ליקוי שונים מסעיפי התוספת לתקנות המל"ל ובגין תלונות שונות.
זאת ועוד, בהתאם לסעיף 2(ב1)(1) לחוק הפיצויים אין מקום לפצות את הנפגע בגין שירותי בריאות הכלולים בתוספת השנייה או בצו לפי סעיף 8(ז) לחוק ביטוח בריאות ממלכתי, התשנ"ד-1994, אלא אם התובע אינו זכאי להם לפי החוק האמור.
...
ב-ע"א 5076/18 פלוני נ' איירפורט סיטי בע"מ (24.03.2019), נקבע כי תובע תושב השטחים שעבד בישראל ללא היתרים אינו זכאי להסתמך על צו ההרחבה הפנסיוני להוכחת זכאותו לפיצוי בגין הפסדי פנסיה:
"הטענה בדבר זכאותו של המערער לפיצויים בגין תשלומים לביטוח פנסיוני לא נתמכה בראיות, ועל כן אין מקום לפסיקת פיצויים בגין ראש נזק זה. אמנם, כפי שטען המערער, הצורך בהוכחת זכאות מתאיין מקום בו חל צו הרחבה [נוסח משולב] לפנסיה חובה 2011 (י"פ התשע"א 6302, עמ' 6938), אלא שבמקרה דנן, אין חולק כי המערער הועסק ללא היתר. לכן, בנסיבות העניין, לא היה מקום להסתפק בחובה הסטטוטורית, והיה על המערער לבסס ראייתית את זכאותו הפוטנציאלית לפנסיה, בין בישראל בין ברשות הפלסטינית" (שם, פסקה 7)
לפיכך, מאחר ואין מחלוקת שהתובע עבד בישראל ללא היתר, ומכל מקום לא הוכח על ידו אחרת, ובהינתן העובדה שהוא לא הוכיח כי קיים הסדר פנסיוני בשטחי הרשות ולא תנאיו של הסדר שכזה, ככל שקיים, הרי שאין הוא זכאי לפיצוי בגין הפסדי פנסיה ודין תביעתו בגין מרכיב זה להידחות.
אשר על כן, ועל יסוד האמור לעיל, אני מקבל את התביעה ומחייב את הנתבעים, ביחד ולחוד, לשלם לתובע את הסך של- 172,218 ₪.
בנוסף, אני מחייב את הנתבעים, ביחד ולחוד, לשלם לתובע שכ"ט עו"ד בסכום כולל של- 26,195 ₪ (כולל מע"מ), וכן הוצאות משפט בסכום כולל של- 5,000 ₪ (בסכום זה נכלל חלקו של התובע בשכרו של פרופ' ירניצקי).