לטענתה, מאז מועד הבדיקה הנטענת בחודש אוגוסט 2018 חלפו למעלה משלוש שנים בהן לא נקטה המשיבה כל צעד לגביית החוב הנטען והמוכחש.
מכל אלו טענה המבקשת, כי סכויי תביעתה גבוהים; מנגד טענה, כי מאזן הנוחות נוטה לטובתה של המבקשת, שכן הנזק שייגרם לה במידה ולא יינתן צו המניעה, בשים לב לשימוש שהיא עושה בחשמל נוכח מצבה הרפואי, גבוה באופן ניכר מהנזק הצפוי למבקשת במידה שהצו יינתן.
לטענתה, מאחורי המבקשת "מסתתרות" שתי מישפחות נוספות הנהנות משימוש בלתי חוקי בחשמל; אלו מתגוררות בשתי דירות הניזונות מחיבור החשמל של המבקשת, אשר לא נבדק ולא אושר על ידי המשיבה, ואשר בתור שכזה יש בו משום סכנה בטיחותית.
זאת ועוד, גם אם מדובר באותו מתחם או מבנה, כטענת המבקשת, עדיין עליה להציג אישור של גורם מוסמך לגבי הפיצול, בהתאם לסעיף 157א לחוק התיכנון והבניה, תשכ"ה-1965.
לאור כל האמור לעיל, דבריי לעיל לעניין חוזקה של עילת התביעה, ומנגד, העובדה כי ביטול צו המניעה, וכפועל יוצא - נתוק דירת המבקשת מהחשמל - יגרום לה לנזק חמור יותר מאשר ייגרם למשיבה אם יוותר צו המניעה על כנו, ובאיזון הראוי של טענות הצדדים, אני קובעת כי צו המניעה ימשיך ויעמוד בתוקפו, אך זאת בכפוף לכך שהמבקשת תפקיד בקופת בית המשפט מידי חודש בחודשו סך של 1,000 ₪, וזאת החל מיום 10.3.2023 ובכל 10 בחודש בחדשים הבאים, עד להחלטה אחרת.
...
כידוע, השיקולים העיקריים שעל בית המשפט לשקול, בבואו להכריע האם להיעתר לבקשה למתן סעד זמני, הם סיכויי התביעה ומאזן הנוחות.
לאחר ששקלתי את הטענות והראיות שהוצגו, לא שוכנעתי כי עילת התביעה מושתתת על אדנים יציבים במיוחד.
לאור כל האמור לעיל, דבריי לעיל לעניין חוזקה של עילת התביעה, ומנגד, העובדה כי ביטול צו המניעה, וכפועל יוצא - ניתוק דירת המבקשת מהחשמל - יגרום לה לנזק חמור יותר מאשר ייגרם למשיבה אם יוותר צו המניעה על כנו, ובאיזון הראוי של טענות הצדדים, אני קובעת כי צו המניעה ימשיך ויעמוד בתוקפו, אך זאת בכפוף לכך שהמבקשת תפקיד בקופת בית המשפט מידי חודש בחודשו סך של 1,000 ₪, וזאת החל מיום 10.3.2023 ובכל 10 בחודש בחדשים הבאים, עד להחלטה אחרת.