הכרעה
חוק חופשה שנתית, התשי"א-1951 קובע, כי על המעסיק לנהל פנקס חופשה ולרשום בו, בין היתר, את מועד החופשה, כאשר הנטל על המעסיק להוכיח את יתרת החופשה של העובד; עם זאת, הצגת תלוש השכר מהוה "ראשית ראיה בכתב" למאזן ימי חופשה המגיע לעובד, בהעדר ראיה לסתור זאת (ראו: עד"מ (ארצי) 19/07 עמוס 3 בע"מ – סלוצקי שי, מיום 25.11.08).
במצב דברים זה בו הנתבעת מודה, כי מדובר בתשלומים שלא שולמו כנגד ניצול ימי חופשה בפועל על ידי התובע – מצאתי, כי דין התביעה ברכיב זה להיתקבל.
אשר לדמי חופשה, משלא מצאתי כי הסכומים ששולמו לתובע במהלך תקופת עבודתו היו בגין ניצול ימי חופשה בפועל – הרי שאין מקום לקזוז הסכומים כמבוקש ואילו בגין דמי הבראה, הנתבעת לא הוכיחה כי מדובר בסכום ששולם לתובע ביתר מחמת טעות וטענה זו עלתה רק במסגרת כתב ההגנה, כתגובה לתביעה שהוגשה כנגד הנתבעת ומשכך דין הטענה להדחות.
...
בנסיבות אלה, אין בידי לקבל את תחשיב התובע בסיכומיו המתייחס למשרה בהיקף 71.4% (סע' 86) ואני קובעת, כי התובע עבד בממוצע ב-62% משרה.
סוף דבר
על יסוד כל האמור, התביעה מתקבלת בחלקה.
הנתבעת תשלם לתובע, בתוך 30 ימים ממועד קבלת פסק הדין, את הסכומים הבאים:
פיצוי חלף הפרשות מעסיק חסרות לפיצויים בסך 760 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממחצית תקופת הזכאות, 1.2.18, ועד למועד התשלום בפועל;
פדיון חופשה שנתית בסך 3,930 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממועד סיום ההעסקה, 13.1.19, ועד למועד התשלום בפועל;
פיצוי חלף הפרשות מעסיק חסרות לתגמולים בסך 1,302 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום 1.2.18 ועד למועד התשלום בפועל;
דמי חגים בסך 1,972 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממחצית תקופת הזכאות, 15.11.17, ועד למועד התשלום בפועל.
יתר התביעות נדחות.