בנוסף, חלוקים הצדדים בנקודות הבאות:
האם כדין שללה הנתבעת מהתובע פצויי הפיטורים, למרות פיטוריו, בשל טענתה לגניבת ציוד ממנה; להתקנת מוצריה על ידו בהיעדר חשבונית; פתיחת עסק מתחרה שלו והטיית לקוחותיה לפנות לשירותיו באופן פרטי;
האם כדין נוכה משכר התובע, בחודש 10/11, סך 3,000 ₪ בגין ארגז כלים;
האם זכאי התובע לשכר בגין מחלה, בה שהה בין התאריכים 18.10.11 - 4.11.11, אם לאו;
האם זכאי התובע לפדיון חופשה שנתית;
האם זכאי התובע לתשלום פצויי הלנת שכר, בגין רכיבי שכר שתשלומם הולן, שלא כדין.
מאחר שלא נתבע רכיב "הבראה" בתביעה - לא היה מקום לתובעו בסיכומים ולא נרחיב בו כעת, מעבר לציון העובדה, שבדקנו ומצאנו ששולם כל המגיע בו.
חוק הודעה לעובד ולמועמד לעבודה (תנאי עבודה והליכי מיון וקבלה לעבודה), תשס"ב-2002 מחייב מעסיק לתת לעובדו הודעה על תנאי עבודה, בה יפורט גם - "סך כל התשלומים המשתלמים לעובד כשכר עבודה" [סע' 2(א)(5) לחוק].
ככל שצבורים כספים על שם התובע בחברת הביטוח "כלל" או בקרן פנסיה אחרת - ניתן להחזיר את הסכום הצבור על חשבון "פיצוי פיטורים" לידי הנתבעת, בכפוף לכללי הקרן ולאחר ביצוע פסק-דין זה; אם יש תשלומים הצבורים על שם התובע ברכיב "תגמולים" (עובד ומעסיק), יש למסור בידו מכתב שחרור, בתוך 30 יום, וניתן לנכות מהסכום שנפסק לעיל, החלף ההפרשה הפנסיונית, את הפרשות המעסיק, בלבד.
...
שוכנענו, כי - התובע אינו זכאי לתשלום עבור ימי חג ודין תביעתו ברכיב זה להידחות.
יוצא, אפוא, בגין תקופת עבודתו זכאי היה התובע להפרשות מעסיק, ברכיב תגמולים, בסכום מצטבר של 5,648 ₪.
סוף דבר
צו ההרחבה בענף המוסכים לא חל על יחסי הצדדים; לפיכך, תביעות התובע לתשלום זכויות מתוקף הוראותיו - תוספת ותק וקרן השתלמות - נדחו.