לכל אלו, מוסיפה התובעת גם תביעה ל"פיצוי על פיטורים שלא כדין", מאחר ואלו בוצעו לדבריה "ללא שימוע".
המעסיק למעשה מודה בזכאות התובעת למרבית תביעותיה (עמ' 5, שורה 21); ואולם לדבריו, התובעת עשתה במהלך השנים 2013-2012 שימוש בכרטיסי האשראי שלו, ללא רשותו בסכום כולל של 68,000 ₪, ועל כן יש לקזז מכל חוב שהוא חייב לה את הסכום הנ"ל, ויתרתו על התובעת להשיב לו על דרך של "תביעה שכנגד" (עמ' 6, שורה 4).
וכך נשמעו הדברים התובעת:
"לשאלתך – לפיה כאשר ערכת לי שימוע ביום 23.12.13, הצגת בפניי העתק החשבונית של איסתא עם כרטיסי טיסה ללונדון שלי ושל הבת שלי, ואני טענתי שלא מדובר בי אלא בחברה שלי שגנבה גם עבורי, אני משיבה: לא ערכת לי שימוע. אפילו לא ביקשת היתייחסות. פשוט זרקת אותי מהמשרד. זה בכלל לא קרה, לא איסתא. לא חברה ... לעניין מכתב הפיטורים (סומן ת/1) אני נכנסתי למשרד ואתה אמרת לי, בואי אני אכתוב לך מכתב פיטורים וזה מה שהיה ... אני הייתי המומה מהמצב הזה שאתה לא יודע ולא זוכר, ואני סיפרתי לך על כך שפעם הייתה לי חברה שגם גנבה ממני ..." (עמ' 7, שורה 18).
...
סוף דבר:
תביעת התובעת מתקבלת באופן שהנתבע מחויב לשלם לתובעת סכום כולל של 50,690 ₪.
תביעתו שכנגד של הנתבע מתקבלת, באופן שהתובעת תשלם לו סך של 15,000 ₪.
יוצא אפוא, כי הנתבע נותר חייב לתובעת סך של 35,690 ₪ אותם עליו לשלם לה תוך 30 יום מהמצאת פסק דין זה. ואולם, מאחר וסכום זה כבר כולל "פיצויי פיטורים", אזי והיה ואכן קיימים כספים הצבורים לפיצויי פיטורים בקרן פנסיה ע"ש התובעת (לפי הנתבע מדובר בסכום של 11,000 ₪), אזי בכפוף להודעת שחרור שימסור הנתבע לתובעת ולקרן, תוך 15 יום ממתן פסק דין זה, כל סכום שאכן נמצא שם (ע"ח פיצויי פיטורים בלבד), יקוזז ממחויבות הנתבע לפי פסק דין זה. היתרה תישא הפרשי הצמדה וריבית חוקית מיום הפסקת העבודה (23.12.13), ועד ליום התשלום בפועל.