עוד ובנוסף, נטען על-ידי קרן קיסריה, כי התובעים צרפו צוי ירושה וצוי קיום צוואה המתייחסים לעיזבונות שונים, וליורשים, שחלקם אינם כלולים בכתב התביעה, וכי רוב הבקשות לצוי ירושה או צוי קיום צוואה הוגשו על-ידי עו"ד זייד מנסור רק ב-10/19, והתובעים לא ציינו בנוסח המתורגם של הצוים את התאריך בו הוגשו הבקשות, הגם שהתאריך מופיע בנוסח המקורי בשפה הערבית.
האמור בסעיף 8 לכתב התביעה, כמו גם הצהרת ב"כ התובעים בקדם המשפט ב-12/3/18, וכן האמור בעיניין הגשת הבקשות לצוי ירושה לגבי כלל התובעים בתגובה מ-27/1/19, אינן עולות בקנה אחד עם כלל 34 לכללי לישכת עורכי-הדין (אתיקה מקצועית) תשמ"ו-1986!
למרות אי-אמירת האמת, נקט בית-המשפט בגישת בית-הלל, כמפורט בהחלטה מ-3/2/19, והסכים לבטל את פסק-דין המחיקה שניתן, זאת בכפוף לכך שהתובעים יגישו אסמכתא שהם אכן הגישו בקשה לקבלת צוי ירושה או צוי קיום צוואה, ביחס לאחים המנוחים, נכון ל-3/2/19.
...
המדובר בהתנהלות, המהווה כלשונו של הנשיא גרוניס בעניין גריסרו:
"זלזול בבית-המשפט וללא כל סיבה סבירה"
בניגוד לטענת התובעים כי גם אם בית-המשפט היה משאיר את פסק-דינו על כנו בהעדר צווי ירושה, הם היו יכולים להגיש תביעתם בתוך שנה מיום מחיקת תביעתם, הרי לאור תקופת המעבר שנקבעה בפסק-הדין לעניין ארידור, אילו לא היתה מתקבלת בקשת התובעים לביטול פסק-דין, המשמעות המעשית היתה דחיית התביעה, וזה היה אחד מהשיקולים של בית-המשפט בגינם נעתר לבקשה לביטול פסק-דין המחיקה, למרות התנהלות התובעים.
לאור כל האמור לעיל, הנני סבורה כי התנהלות התובעים לאורך כל ההליך מגיעה לכדי ניצול לרעה של הליכי משפט, ומהווה חוסר תום לב דיוני.
לאור האמור לעיל, הנני מקבלת את בקשת קרן קיסריה, וקובעת כי כל בעל דין שלא הוגשו לגביו כל צווי הירושה הנדרשים על-מנת להוכיח את זכותו במקרקעין בהתייחס לאחים המנוחים, ולמעשה כל בעל דין שנטען כי הוא בא מכוחם של איבראהים ועבדאללה, אשר לא הוגשו לבית-המשפט צווי ירושה בהתייחס אליהם נכון למועד ישיבת ההוכחות ב-3/8/20, נמחקת תביעתו.