אעפ"כ, בהליכים לא מעט, בצוואה נזכר בן זוג/ידוע בציבור (גם אם אין מורישים לו דבר!) וכך ניתן למצוא ביטוי בחשבונות בנק/עיריה/חשמל כרטיסי אשראי/סופרמרקט/נסיעות לחו"ל חופשות וכיוצ"ב – כשבפנינו, אין כאלה!
ולנספח שצירפה לתצהירה, ע"מ להוכיח כי "קבלתי תנחומים מכל מכרינו" (ס' 14): גם העובדה כי דיירי הבנין הזכירוה במודעת ההישתתפות באבל (מעבר לכך, שלא העידו לגביה: כפיר מהועד, לא העיד, בתצהירו-עדותו, כי דיירי הבנין פירסמו המודעה) – אין בה הוכחה, אלא שמצאו להתייחס אליה, כמי שהייתה עמו בסוף ימיו (ועל כך, אין חולק).
...
ממש ממש לא התרשמנו ולא שוכנענו מעדותו, ואין בה כדי לבסס דבר – ודאי כך, כשלתובעת עצמה דירה בבנין הקרוב לבית המנוח.
כך עולה גם מעדות גליקמן – ובהקשר זה מצאנו להעיר: גם אם לתובעת בקורת על התנהלותו (ואחותו) כלפי המנוח (אביהם) (או כלפי התובעת) אין בכך כדי להשפיע לכאן או לכאן על הכרעה בתביעה!(כפי שאף השיב גליקמן בעדותו; עמ' 28) – אכן, גם לוּ היינו קובעים כי הבן היה "בן לא טוב" למנוח – אין בכך לענייננו.
בל נשכח כי המנוח דווקא "הספיק" להוסיף שמה לבנק, ודאי באשר לרכב – משמע, לוּ ראה אכן להגדירה כ"ידועה בציבור" שלו, כזכאית ברכושו, כ"נסמכת על שולחנו", חרף "היעוץ" שקיבל מחבריו – יכול היה לעשות כן ואף בפועל, עשה – אך לא בעניינים הנבחנים על ידנו!
סיכום
מעבר לכל דברינו לעיל לפרכות שמצאנו בגרסת התביעה, נפנה גם לכך כי לא שוכנענו כלל ועיקר כי התובעת והמנוח התגוררו יחדיו בדירתו מ-2008 ועד פטירתו (ואף לא כי קודם לכן, התגוררו כך, מס' ימים בשבוע).
ודאי לא הוכח ולא שוכנענו כי ניהלו משק בית משותף.