אלון העיד על פגישה בהרצליה, שלא נזכרה בתצהירו, בה ירון התחנן ל"צ'אנס" נוסף:
"אנחנו לבקשת נותן השרות התובעת, נתנו לו צ'אנס נוסף והוא עשה אם אני לא טועה על אתם מדברים על עבודה כבר של גיל לא שביעית שלא הובא לדיון. והוא עשה עבודה לבקשתנו כי נתנו לו צ'אנס נוסף ולא היינו שבעי רצון מהצ'אנס הנוסף. מה ציפית שאני אגיד שאני אעשה הפרויקט שלי מתעכב ואני אתן עוד ועוד צ'אנסים."
מכיוון שהתובעת לא צירפה לראיותיה מכתב ההתראה, היא גם לא צרפה תשובתה למכתב זה, אם הייתה כזו.
כאשר התובעת הבינה שיעל, האדריכלית, שהועסקה, כאמור לעיל, ישירות ע"י הקרן, מחליפה אותה בפועל בעבודת התיכנון, וכי החברה הכלכלית, שמנהלת המיזם, ממליצה לסיים ההיתקשרות עימה, העלתה לראשונה בכתב את הטענה לתמורות נוספות, שלא סוכמו בהסכם התיכנון, או בהסכם היועצים.
כך למשל, התובעת טענה שביצעה עבודה נוספת עקב בדיקת התכנות של העתקת בית הספר לקריית שמונה, או העתקת המטבח מהמרתף לקומה העליונה של המסעדה, אך לא הציגה חשבונות ודרישות לתשלום, שלא שולמו.
...
לנוכח המסקנה שהתובעת זכאית לפיצויי קיום עקב האופן בו בוטל ההסכם, מכאן שהחוב התגבש, על אף שעבודת התובעת לא הושלמה, כנטען בסעיף 25 לסיכומי הנתבעות.
היא העריכה כי תקציב הרכש של הציוד יעמוד בסופו של דבר על 15 מיליון ₪ ולכן היא זכאית בהתאם להסכם המצגות ל- 10% מסכום זה. לפיכך, טענה, היא זכאית לשכר נוסף בשיעור של 1.5 מיליון ₪.
סוף דבר
אין צו לתשלום.