התובע עצר את הרכב, וכאשר ניסה לצאת ממנו נטרקה הדלת על אצבעות כף רגלו השמאלית.
ראשית, התובע לא הביא לעדות את אישתו, שהייתה עמו בנסיעה, והייתה העדה הראשונה לקרות הארוע, אף אם לא ראתה את התאונה במו-עיניה, ולא הביא לעדות את הוריו, אף שהתאונה אירעה סמוך לביתם, על פי הנטען; שנית, התובע הרבה להשיב בחקירה הנגדית שאינו זוכר פרטים שונים שנשאל עליהם; שלישית, התובע קיבל טפול רפואי רק למחרת, ועמד לרשותו די זמן להתייעץ עם אנשים בטרם פנה לקבלת טפול ומסר כי נפגע מדלת רכב; רביעית, התאונה אינה הגיונית כשלעצמה, ולא ברור איך נפגעה דוקא האצבע מסגירת הדלת.
בנסיבות העניין, ובשים לב למגבלת הפצוי בראש נזק זה על פי חוק פלת"ד ותקנות הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים (חישוב פיצויים בשל נזק שאינו נזק ממון), התשל"ו-1976, ולשיקולים מזה ומזה, אני רואה לנכון להעמיד את הפצוי על סכום של 15,000 ₪.
...
לאור המסמכים הרפואיים שהוצגו, לעניין הטיפול בשבר עצמו לאחר התאונה, ועל אף העדר קבלות, אני סבורה כי ניתן להכיר בהוצאות בגין נסיעות לקבלת טיפולים רפואיים, בסכום מתון של 2,000 ₪, כאשר מרבית הטיפולים הרפואיים ניתנו במקום מגוריו של התובע, אולם חלקם ניתנו במקומות מרוחקים.
סוף דבר
אני קובעת כי התובע אכן נפגע בתאונת דרכים כטענתו, ופוסקת לו פיצוי בסכום של 15,000 ₪ בגין נזק בלתי ממוני, ו-2,000 ₪ בגין הוצאות שונות.
הנתבעת תשלם לתובע סך של 17,000 ₪, וכן שכ"ט עו"ד בשיעור של 13% ומע"מ, והוצאות משפט בסך 710 ₪ בגין אגרה, וכן 2,925 ₪ בגין תשלום למומחה (מחצית שכרו, ששולמה על ידי התובע).