עוד נטען, כי דרך המלך להעלאת טענות לאכיפה בררנית, הינה במסגרת ההליך העקרי, והנטל להוכיחה כרוך בהפרכת החזקה לגבי התקינות של המעשה המנהלי.
המבקשים לא הצביעו על, ועיון בחומר אינו מבסס, כל חשד שמא גורמי החקירה הושפעו מהליך הבג"צ שננקט על ידי המתלונן ואביו, באופן שיש בו להפלות את הנאשמים, או לפעול נגדם בדרך שרירותית או לא הוגנת.
...
בנוסף, מקובלת עלי טענת המאשימה כי דרכם של המבקשים פתוחה בפניהם להגיש כל בקשה לדרישת חומרים הקשורים להליך הבג"צ במסגרת ניהול ההליך הפלילי, על פי הוראותיו של סעיף 108 לחסד"פ. סעיף 108 מתאים יותר לסוגייה שכאן מאשר סעיף 74 לחסד"פ, ויתרונו הוא בכך שהמותב שיברר את האשמה יבחן, תוך כדי בחינת הראיות, את טיב הבקשה שתוגש, ואת הצורך בחומר שיתבקש.
לעומת זאת, בשלב הנוכחי, מתוך החומר הגולמי שבו עיינתי, לא מצאתי כי ישנו חומר כלשהו שאיסופו דרוש להגנת הנאשמים, אשר עונה להגדרת המושג "חומרי חקירה" גם לפי הגדרה רחבה וליברלית של מושג זה.
אשר על כן – איני מחייבת בהעברת כל חומר שפורט, ושקשור להליך הבג"צ.
באשר לתלונה הנגדית של המבקשים נגד המתלונן, מקובלת עלי תשובת המשיבה כי טרם התקבלה החלטה סופית לגביו, ולא מצאתי כי קיימים חומרים שטרם הועברו ושיש להורות על העברתם.
על בסיס כל האמור לעיל – בקשת המבקשים נדחית.