עוד טענה המשיבה כי ניתן לראות שהמבקש מחפש בכל דרך אפשרית להיתחמק מחובותיו ומגיש פעם אחר פעם בקשות לעיכוב הליכים ומנסה לקבל ימי עיכוב בכל פעם בתיקי ההוצל"פ. לשיטתה, בחר המבקש במפלטו האחרון בעת שהגיש את הבקשה לעיכוב הליכים, הארכת מועד וההתנגדות עצמה ביום 13.09.2022 תוך ניסיון הטעייתו של בית המשפט.
מנגד טענה המשיבה כי העלאת טענת הזיוף נעשתה באיחור כך שיש להעלות טענה זו בהזדמנות הראשונה ולא כמפלט אחרון, וכן טענה עוד כי אין להעלות נגדה טענת כשלון התמורה אלא טענה זו מופנית כלפי בעל העסק אשר מזהה את החותמים על השיקים באמצעות תעודה מזהה.
...
המבקש עוד טען כי ע"פ חוק הסדרת הלוואות חוץ בנקאיות, התשנ"ג-1993, המשיבה לא צירפה הסכם הלוואה בכתב כמבוקש כדין בעת הגשת בקשה לביצוע שטר, ועל כן מלווה שאינו עורך חוזה הלוואה ואינו מצרף חוזה הלוואה לתביעתו, גם אם מדובר בבקשה לביצוע שטר, לרבות תנאי הסף לקיומו של מסמך בכתב של חוזה לקבלת שירות, אזי לשיטתו על הבקשה להידחות מכיוון שאין עילת תביעה למשיבה.
מכל האמור לעיל, המבקש טען כי למשיבה אין כל עילת תביעה נגדו ובקשתה לביצוע שטר מלווה בניצול המצב, חוסר תום לב וחוסר ניקיון כפיים וזאת על מנת להפעיל עליו לחץ פסול לצבירת יתרון שאינו מגיע לה על פי דין.
מן הכלל אל הפרט:
לאחר עיון בטענות המבקש הגעתי לכלל מסקנה כי יש לקבל את הבקשה עיכוב הליכים.
אשר על כן, אני מקבלת את הבקשה עיכוב הליכים בכפוף להפקדת סכום של 8,000 ₪ לקופת בית המשפט וזאת בתוך 30 יום.