חשיפת הססמה: "במוט 786" ובאנגלית "cnuy786", המאשימה הוכיחה, שהנאשם השתמש בססמה זו למטרות שונות ובמספר תוכניות, כגון:
א.סיסמת הוירוס המקורי שהופץ באנטרנט.
העד אף אומר, בעמוד 2 לחוות הדעת המשלימה (ס/6א'):
"מבדיקות שאני לקחתי בהן חלק באלפי מחשבים בארבע השנים האחרונות, ניתן היה לראות שבכולן החדירות למחשב נעשו דרך טרמינלים, קרי: שלא באופן ישיר, אלא באמצעות מחשבים של אחרים." דברים אחרונים אלו אינם מקובלים עלי, שכן על אף שהמומחה טוען שהוא ניתקל באלפי מקרים של שימוש במחשב כבסיס לבצוע עבירות, עדיין הוא לא ביסס זאת על מחקרים או על סטטיסטיקות, הוא אף לא הביא מקרים בהם הטענה נתקבלה (מלבד הזכרת פרטים מעטים על פסק דין מאנגליה) ושהוכח שההשתלטות בוצעה על ידי אחר.
...
השנייה, היתנהגות הנאשם במהלך חקירתו מחזקת את כל הראיות שהובאו לעיל ואף היא הביאה אותי למסקנה שאשמתו הוכחה מעל לכל ספק סביר, להלן אתאר התנהגות זו בקצרה:
בחקירתו השלישית של הנאשם מיום 16.10.01 ע"י רפ"ק אייל פטרבורג, (ראה, ת/50) הוא סרב להתייחס לססמאות שהוא משתמש בהם במחשבו האישי וטען שהוא לא זוכר אותן, כמו כן, הוא נמנע מלהשיב על שאלות שנוגעות לתוכנית ה-ICQ,להלן אביא מספר דוגמאות:
"שאלה: איזה ססמאות יש לך במחשב? תשובה: אין סיסמאות? שאלה: למחשב שלך יש סיסמת "שומר מסך", מהי? תשובה: אני לא זוכר מה שהייתה לי סיסמה בשומר המסך, וגם אם הייתה אני לא זוכר אותה היום.
סוף דבר לאור כל האמור לעיל, אני מזכה את הנאשם מהעבירה של עריכת וירוס, עבירה בניגוד לסעיף 6(א) לחוק המחשבים וכן מהעבירה של החדרת וירוס למחשבה של ****ה.
בעוד אני מרשיע את הנאשם ביחס לחדירה למחשבים של מר כוכבי וגב' קרן אייזנברג, בעבירות הבאות:
שיבוש או הפרעה למחשב או לחומר מחשב, עבירה בניגוד לסעיף 2 לחוק המחשבים.