בנוסף, התובע טוען שבשיחות הנ"ל, הנתבעת פירטה מידע נרחב אודות ענייניו האישיים, המצויים בחיסיון על פי חוק הגנת הפרטיות, שכן היא חשפה בפני מר לוי את פרטי הליך הגירושין אותו ניהל התובע עם אישתו לשעבר, תוך שהיא מכפישה ומאשימה את התובע בחטיפה, גניבה, מעשי נוכלות ורמייה ובהמשך אף בשימוש וסחר בסמים וזנות.
לטענת הנתבעת, התובע חשף בפני מר לוי פרטים אודות הליך חסוי שהתנהל בבית המשפט לעינייני מישפחה, ובקש ממנו לדלות מידע מהנתבעת ולהקליט אותה.
לטענת הנתבעת, מר לוי פנה אליה במטרה לפייס ולסיים את הסיכסוך בין התובע ואישתו וכך יש לראותו, כמגשר אף אם לא מדובר במגשר פורמלי שמונה על ידי בית משפט או בהסכמת הצדדים.
לכך אוסיף ואציין כי אין המדובר בהליך גישור אליו הופנו הצדדים על ידי בית המשפט או לחילופין בהליך גישור מוסכם בין הצדדים בפני מגשר מוסמך ולטעמי, הניסיון להיתלות בהגנת סעיף 13(5) לחוק, הנו מלאכותי ומאולץ בנסיבותיו של העניין.
...
אשר על כן הגעתי לכלל דעה כי יש לדחות את טענות הגנתה של הנתבעת כנגד פרסום לשון הרע כלפי התובע ואני קובעת כי שיחותיו של מר לוי עם הנתבעת לא היוו חלק מהליך גישור, מר לוי לא מונה כמגשר מטעם מי מהצדדים ולא הציג עצמו ככזה ועל כן אין תחולה לסעיפים 13(5) ו- 13(7) לחוק.
בשים לב למכלול השיקולים שמניתי לעיל, אני סבורה כי יהא נכון וראוי לפסוק לתובע, פיצוי בסך כולל של 30,000 ₪ (15,000 ₪ בגין כל פרסום) בגין עוולת לשון הרע.
סוף דבר
לאור האמור, אני מקבלת את התביעה, באופן חלקי, ומחייבת את הנתבעת לשלם לתובע פיצוי בסך של 30,000 ₪, בשל פרסום לשון הרע בהתאם לסעיף 7א(ב) לחוק.