התובע טוען בתצהירו כי כשחזר לעבודתו בחודש 10/2014, חלה הידרדרות בכושרו התעסוקתי, היה מבולבל ולא תפקד כמו שצריך, לא עמד בזמנים, טעה במקומות שעליו להגיע, שכח לעיתים אופניו בהסעה, הפחית הקף משרתו, עד שבחודש מאי 2016 נאלץ להפסיק עבודתו כמלווה בהסעות לאחר שחש שאינו יכול עוד לבצעה.
לפיכך, זכאי התובע לפצוי בגין הפסד שכר שניגרם לו עקב הפגיעה התפקודית שסבל מהתאונה לגבי התקופה שלאחר הפסקת עבודתו בעריית פתח תקווה, לתקופה החל מחודש 03/2016 ועד להגיעו לגיל 75 (כמפורט בסעיף 25 לעיל), לפי נכות תפקודית בשיעור 25%, בהתאמה לקביעות המומחים שמונו על ידי בית המשפט בתחום הנורולוגי והגריאטרי.
על כן, אני סבור כי התובע לא הרים נטל השיכנוע והראיה בעיניין זה.
התובע מעיד בתצהירו כי בנו שמואל גובני ובני משפחתו עברו להתגורר עמו בסביבות חודש 12/2016, למשך כשנה וחצי עד למחצית שנת 2018, על מנת לסעוד אותו ולטפל בו.
בתצהיר עדות אשר הגיש בנו, מר שמואל גובני העיד כי במקביל אחיו חיים עבר להתגורר יחד עם אביו (התובע) בשנת 2017 לאחר שהתגרש, אולם לא ממש הצליח לטפל בו שכן היה שבור וטרוד מהגירושים, ולכן, נשאר לגור שם ולטפל בו. כאשר אחיו היתאושש עזב עם משפחתו.
...
לפיכך, אני סבור כי יש לפסוק לתובע פיצוי בגין ראש נזק של עזרת הזולת וסיעוד לעבר (מאז התאונה ועד היום) על דרך האומדנא בסכום גלובלי בסך 50,000 ₪.
לפיכך, הדרישה לפיצוי בגין רכיב זה –נדחית.
אשר על כן, הנתבעת תשלם לתובעת תוך 30 ימים פיצוי בסך של 413,852 ₪ בתוספת שכ"ט עו"ד כדין ואגרה כפי ששולמה.