(1) קבלה לעבודה;
(2) תנאי עבודה;
(3) קידום בעבודה;
(4) הכשרה או הישתלמות מקצועית;
(5) פיטורים או פצויי פיטורים;
(6) הטבות ותשלומים הניתנים לעובד בקשר לפרישה מעבודה.
עוד הצהירה, הגב' פרידמן, כי משיחות שערכה עם עובדי המטבח, עמיתיה של התובעת, למדה שבמקרים מסוימים, נאלצו הם לחפות על התובעת ולבצע במקומה תפקידים שיועדו לה. בשלב מסוים, כך לטענת הגב' פרידמן, משהרגישו עמיתיה של התובעת כי הם מחפים עליה יותר מידי פעמים, הם פנו אליה בטענה כי התובעת מגיעה לעבודה ואינה מסוגלת לבצע דבר.
האם קבלת דמי לידה
אמרתי לך שקבלתי סכום של 1,200 ₪, לא יודעת אם דמי לידה או מענק" (עמ' 13 שורות 14-26 לפרוטוקול)
במקרה שלפנינו אין כל עדות לתביעה שהגישה התובעת למוסד לביטוח לאומי לתשלום דמי לידה, לסיבת הדחייה ולשיעור הפגיעה ולזכאות התובעת לדמי לידה כתוצאה מפיטוריה.
...
לפיכך החלטנו לדחות גם רכיב זה של התביעה.
באשר לדרישת התובעת לפיצוי בגין הפסד הזכות לדמי הבראה, דמי החופשה והפרשות פנסיוניות .במקרה שלפנינו, בהתחשב בכך שלא הוכחו כי קיימים שיקולים עניינים לפיטוריה של התובעת וככל הנראה, וכעולה מהשיחה שהתנהלה בין הצדדים, לולא ההיריון התובעת הייתה נותרת בעבודתה עד חלוף שנה לפחות מתחילת עבודתה, ומשמדובר בזכויות שחלה על המעסיק חובה מכוח הדין, ועל כן שוכנענו כי יש הצדקה לפסוק לזכותה את הפסד הזכות לדמי הבראה, דמי חופשה והפרשות פנסיוניות.
באשר להיעדר שימוע-
על אף התרשמותנו ומסקנתנו כי נפל פגם בהתנהלות הנתבעת גם בהקשר זה, אך בהתחשב בכך כי התובעת זנחה רכיב זה בסיכומיה ובהתחשב בפיצויי שנפסק לה בגין הרכיבים הממונים שהוכחו ובפיצויי בגין הפגיעה בכבודה והפרת חוק שוויון ההזדמנויות, החלטנו שלא לפסוק לזכותה פיצויי בגין רכיב זה.
לסיכום
לנוכח כל האמור לעיל ומשקיבלנו את טענות התובעת לפיה היא פוטרה בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות ובניגוד לחובת תום הלב, הרינו מחייבות את הנתבעת, לשלם לתובעת את הסכומים הבאים:
סכום של 13,861 ₪ בגין הפסד שכר עד הלידה ותום 60 ימים.