אלא, שמספר ימים טרם קיומה של הפגישה השלישית הוזמן התובע לשימוע, מבלי שניתן לתובע כל הסבר אודות "הרקע לשימוע, אודות הסיבות בגינן מבקש מר שפירא לקיים לתובע שימוע לפני הפסקת עבודה".
בסופו של יום, היתקיימה בין הצדדים פגישה שלישית, במסגרתה הוצגו עקרי המיזם בפני מר שפירא ומר נאור והתובע הבהירו למר שפירא, כך לגירסת התובע, כי כל עסוקם במיזם נעשה מחוץ לשעות עבודתם ובקשו לקבל את אישורו שלא תעלה כל טענה אחרת מצדו בענין זה.
עוד בטרם השיב מר שפירא להצעתם של התובע ומר נאור לשיתוף פעולה ביניהם במסגרת המיזם, הן כלקוח (באמצעות הנתבעת) והן כמשקיע פוטנציאלי, זומן התובע לשיחת שימוע, "ללא כל הכנה או התראה מוקדמת מראש".
שעות ספורות לאחר שיחת השימוע נימסר לתובע שאין עוד צורך בהישארותו במקום העבודה ומספר ימים לאחר מכן נשלח אליו מכתב הפיטורים.
לדידה של הנתבעת, לאחר שהתקיימו מספר שיחות בין התובע ומר נאור למנכ"ל הנתבעת, בהן הביע מנכ"ל הנתבעת את חוסר שביעות רצונו מהתנהלותו של התובע והבהיר לו וכי לא יוכל להמשיך ולשמש כעובד הנתבעת במקביל לפיתוח המיזם, זומן התובע לשיחת שימוע.
לאור האמור לעיל ברי, כי בקשתה של הנתבעת לגילוי התכתובות בין התובע למר נאור ומר ראוך (בהסתייגויות שתפורטנה בהמשך) צולחת את תנאי הסף של מבחן הרלוואנטיות, משיהיה בה כדי לשפוך אור על פעילות התובע לקידום המיזם שלו במהלך תקופת עבודתו אצל הנתבעת והאם פעילות זו עלתה כדי הפרת הסכם ההעסקה עליו חתם, כפי הנטען על ידי הנתבעת.
53.2 הואיל והמסמכים על גילוים עמדה הנתבעת בסעיפים 4.3-4.1 לבקשה נעדרים מסוימות, ובלשון הבקשה: "כל מיסמך לרבות התכתבויות" בין בווטצאפ ובין בדוא"ל וכיוצא באלה, מצאתי לצמצם את הגילוי לתכתובת מ/אל תיבת הדוא"ל שניתנה לו לשימושו על ידי הנתבעת, זאת לאחר שהודה בישיבת קדם המשפט כי "המייל שהתובע עשה בו שימוש הוא מייל מקצועי של הנתבעת אבל התכתובות הן תיכתובות פרטיות" (ר' פרוטוקול עמ' 2 שורות 17-16).
...
במקביל, החלו התובע ומר יונתן נאור, עובד הנתבעת ששימש כמנהל פיתוח בפרויקט, לחשוב על הקמת מיזמים טכנולוגיים עצמאיים, ביחד, כאשר "מהם נבע בסופו של דבר רעיון לפיתוח טכנולוגיה בתחום האינטלגנציה המלאכותית".
במהלך חודש יוני 2017 בעקבות פגישה אקראית עם מנכ"ל הנתבעת סיפרו מר נאור והתובע למנכ"ל הנתבעת, מר שפירא, כי "הם בודקים ביניהם התכנות לשיתוף פעולה בענין פיתוח מערכת טכנולוגית".
לטענת התובע שוחח עם מר שפירא בחודש נובמבר 2017 על מנת לבחון אפשרות לשילובו של מר שפירא כמשקיע במיזם.
לאור האמור, נדחית בקשת הנתבעת לחייב את התובע לגלות "כל מסמך המעיד על ניסיונות התובע לגייס משקעים עבור המיזם ולרבות הצהרות בפני משקיעים על סכסוך כספי כאמור בסעיף 87 לכתב התביעה".
מצגת ודו"חות אקסל שהיה מעורב בהן התובע בקשר למיזם ושהוצגו למשקיעים פוטנציאליים בקשר למיזם (לרבות אלו שהוצגו למנכ"ל החברה) בתקופת עבודת התובע בחברה ובסמוך לאחריה
הנתבעת טענה, כי מסמכים אלה רלוונטים להליך, כי מדובר בדרישה ממוקדת "שכל מטרתה היא להראות שהתובע היה עסוק במיזם בזמן שעבד נתבעת והוא אף הציג למנכ"ל החברה בזמן שהיה עובד שלו את המיזם בפירוט (במצגות ובדו"ח אקסל)".
בבקשתה טענה עוד הנתבעת, כי אין לה כל ענין ב"סודות המקצועיים" של התובע והוא רשאי להשחיר כל נתון סודי.
(ר' ברע (ארצי) 63906-01-18 רוית מרלה - כוון ניהול תיקי השקעות בע"מ (2018))
משלא מצוי בידי התובע עותק מן המצגת שהוצגה בפני מר שפירא במועד התרחשויות הארועים נשוא התביעה, נדחית דרישת הנתבעת לגילויה.
סיכומו של דבר- בקשת הנתבעת לגילוי מסמכים, נדחית בחלקה.