התובעת לא עמדה, אף לא ברף הראייתי של מאזן ההסתברויות.
בממשק לענייננו, כפי שיפורט בהרחבה, ולצורך בחינת טענת הקזוז של אדמירל, קבע בית הדין לעבודה בסעיף 79 לפסק דינו כי:
"הנתבעים לא הוכיחו שהתובע גנב מהם מוצרים או שוים של מוצרים למעט סך של 20,000 ש"ח בו הודה התובע ולפיכך, מכל סכום שייפסק לזכות התובע יש לקזז אך ורק את הסכום בו הודה וזאת בהיעדר הוכחה לגניבה בגובה הסכום הנטען על ידי הנתבעת. עוד יובהר, כי מאחר ומסיכומי הנתבעת לא ניתן היה להבין באם זו זנחה טענתה לעניין הקזוז ולו ביחס לסכום בו הודה התובע אזי ככל שבמסגרת הליך אחר בין הצדדים נתבע סך זה הרי שאין לקזזו בכפל".
סע"ש (ת"א) 34551-06-17 עדן מנצור נ' רז הלצבנד "המחיר הנכון" (מיום 16.12.2019) בפני מותב בראשותו של כב' הש' דורון יפת.
בהמשך, טענה התובעת כי ממצאים אלו התחדדו עם קבלת חוות דעתו של המומחה שנשכר על ידי התובעת לבדיקת הנתונים, רו"ח אברהם זוהר, שמצא כי בתקופת נהולו של הנתבע את החנות נעלמו מלאים בשווי של 635,000 ₪ כולל מע"מ.
התובעת טוענת כי לנוכח הודאתו של הנתבע בגניבות ולאור החסרים במלאי החנות, יש לקבוע כי הנתבע ביצע עוולת גזל ורשלנות כלפי התובעת, לפי סעיפים 35 ו- 52 לפקודת הנזיקין [נוסח חדש] בעטיים הוא חב בתשלום הנזקים הכספיים הנתבעים.
בין אם מהוה קביעת בית הדין לעבודה מעשה בית דין (בשים לב להעלאת הטענה כמחלוקת, במסגרת טענת קזוז, והדיון המהותי וההכרעה בטענה זו במסגרת פסק הדין בבית הדין לעבודה) ובין אם אינה מקימה עילת השתק, הרי ששתיקת התובעת לאחר פסק הדין של בית הדין לעבודה מהבאת ראיות נוספות מהוה חסר ראייתי משמעותי מבחינתה ומותירה את בית המשפט עם אותן קביעות עובדתיות ואותו חסר ראייתי פעם נוספת.
...
לאור כל האמור, בהעדר ראיות לסתור, לא מצאתי כי פעולתו נעשתה במכוון או מתוך כוונה להיטיב עם עצמו, כשם שטוענת התובעת, ובפרט כאשר לא הובאו ראיות לכך, לרבות שמות מוסרי ההמחאות ופרטים שיאפשרו לברר זאת.
לאור כל האמור, ועל אף אפשרות לקיומו של מעשה בית דין, בשים לב לקביעות בית הדין לעבודה ובית המשפט המחוזי, מצאתי כי לגופה של התביעה יש לדחות אותה בכללותה, לאחר שלא הוכחו הנזקים הנטענים בכתב התביעה על רכיביהם השונים.
סיכום
לאור כל האמור לעיל, אני מוצאת לדחות את התביעה ללא צו להוצאות.