בדיון המוקדם התובע ויתר על הסעד בגין אי-מתן הודעה לעובד, זאת מבלי לוותר על הטענה המהותית כי לא קיבל הודעה לעובד.
נאפיס ביצעה הפקדות בגין פנסיה ופיצויים, לרבות ניכוי חלק העובד משכרו, לחשבון בנק ייעודי עבור עבודת התובע בחודשים פברואר ומרץ 2022 בסך כ – 1,200 ₪ והיא מסכימה להעביר סכום זה לידי התובע;
בגין חופשה צבורה עד להעסקתו בנאפיס, זכאי התובע לסכום בסך 2,160 ₪
בגין דמי חג זכאי התובע לתשלום עבור חודש ספטמבר 2021 לסכום בסך 576 ₪;
בגין החזר נכויים בחודשי עבודתו עד ינואר 2022 (כולל), זכאי התובע להחזר בסך 10,503 ₪, סכום אשר לא הועבר בפועל לפקדון של התובע;
בגין הפרשות לפנסיה ופיצויים עבור החודשים אוקטובר עד דצמבר 2021 (כולל), התובע זכאי לסכום בסך 3,071 ₪;
ככל שהתובע פוטר, אזי הזכאות להודעה מוקדמת הנה בסך של 2,592 ₪.
כמו כן, הצדדים הסכימו כי נותרו שתי שאלות במחלוקת בגינן נידרשת הכרעת בית הדין:
נסיבות סיום ההעסקה - האם נאפיס פיטרה את התובע או שהוא התפטר?
מי צריך לשלם את הרכיבים המוסכמים אשר פורטו לעיל, קרי, 2,160 ₪ בגין ימי חופשה, 576 ₪ בגין דמי חג, 10,503 ₪ בגין החזר נכויים, 3,071 ₪ עבור הפרשות לפנסיה ופיצויים (להלן: "החובות המוסכמות").
(ד) נחשב עובד של קבלן כוח אדם כעובדו של המעסיק בפועל כאמור בסעיף קטן (ג), יצורף ותק העובד בתקופת העסקתו על ידי קבלן כוח האדם אצל אותו מעסיק בפועל, לוותק העובד בתקופת העסקתו אצל המעסיק בפועל" [ההגדשה אינה במקור ס.ק.].
...
יודגש, כי גם אם שוכנעתי שקיימת אי-בהירות לגבי האופן המדויק בו עיני היה מעורב בעבודת התובע בנאפיס, הדרך הדיונית בה בחר התובע לנהל את ההליך ומיעוט הראיות ביחס לעיני וההיקף המצומצם של מעורבותו בשגרת עבודתו בנאפיס, מביאים לכך שלא ניתן לקבוע כממצא פוזיטיבי כי עיני אישית העסיק את התובע.
סוף דבר
התביעה מתקבלת בחלקה כך שנאפיס, בתור מעסיקתו במשותף של התובע מתחילת הצבתו בחצריה ועד לסיום עבודתו בסוף מרץ 2022, תשלם לתובע את החובות המוסכמות בהמשך להסכמה הדיונית בסך כולל של 16,310 ₪.
התביעה כנגד קלינקליק נמחקת והתביעה כנגד עיני נדחית.