בסמוך לכך, עובר ליום 12.8.21 כשהמשיבה ראתה שתוכנית לא יוצאת לפועל, היא פנתה למתלונן והציעה לו להוציא דרכון בריטי באמצעותו יוכל להכנס לארה"ב ללא ויזה.
בחלוף זמן, משראה המתלונן שטרם קיבל את הדרכון פנה למשיבה לקבלת הסברים, והמשיבה טענה בפניו שבישראל קיימת בעיה לקבל דרכונים זרים, והציעה למתלונן לנסוע לתורכיה ולקבל שם את הדרכון באמצעות שליח שיגיע למלון מסוים ומסרה לו את פרטי המלון ואת מועד הגעת השליח עם הדרכון.
בתאריך 16.6.2021, המשיבה חזרה למשרד הפנים בכתובת הנ"ל שוב, הפעם בפני הפקידה תמר עם צלום דרכון בריטי בשחור לבן, אך הפעם בעל מספר 7712083 אך עם אותם פרטים של הדרכון הקודם.
...
עוד מסרה שהציגה עצמה בפני יוסף כמי שיודעת לרפא אנשים חולי סרטן "באמצעות טיפולים בלתי קונבנציונליים. יכול להיות שאמרתי לו ואני עשיתי כמה קורסים בנושא הזה ויש לי את הידע. בהמשך, טענה שלמדה רפואה בארצות הברית משך שבע שנים אך לא סיימה את התואר (ש' 202). סבורני, שלאור העובדה שהמשיבה הזדהתה בשם אחותה, העובדה שהמשיב העביר לה כספים, המשיבה שאישרה שהיא יודעת לרפא באמצעות טיפולים לא קונבנציונליים חולי סרטן, העובדה שהמשיבה אישרה שלכאורה למדה רפואה אך לא סיימה את לימודיה, שאף המשיבה הציגה עצמה בפני המתלונן כבעלת תואר M.D.
בשים לב למסוכנות הרבה, ועוצמתה, כפי שהיא משתקפת מחומר הראיות, ונוכח מאפייני אישיותה של המשיבה, כפי שמשתקפים מהמעשים ומעברה הפלילי, סבורני כי אין להיזקק לתסקיר מעצר.
בעניין זה ראו בש"פ 4214/21 יחיא אבו ג'אבר נ' מדינת ישראל (21.06.2021) בו נקבע כי :
" שירות המבחן עמוס לעייפה ואין טעם להעמיס עליו עריכת תסקירי מעצר מקום שבו עולה בבירור כי חלופת מעצר לא תסכון. כאשר מסוכנותו של הנאשם כה רבה עד שלא ניתן לאיין אותה בשום צורה – לא נדרש ביהמ"ש לבקש תסקיר מעצר. תסקיר המעצר נועד להיות אך כלי מסייע בידי ביהמ"ש ואינו בבחינת תסקיר-חובה".
לאור כל האמור לעיל, מורה על מעצרה של המשיבה עד תום הליכים.