רקע עובדתי
כפי הנטען בחלק הכללי בכתב האישום המתוקן, המתלוננת הנה אחותו של הנאשם, ובמועד הרלוואנטי לכתב האישום, שהתה המתלוננת בבית אמה בקריית גת, שם התגורר גם הנאשם באותה עת.
על פי עובדות כתב האישום המתוקן, ביום 10.04.2017, ערב ליל הסדר, בסמוך לשעה 17:00, גנב הנאשם את מפתח ביתה של המתלוננת, בכך שנטל את המפתח מתוך תיקה של המתלוננת אשר היה מונח בבית האם, ובאמצעותו התפרץ לביתה של המתלוננת בקרית גת (להלן: "הבית"), בכך שפתח את הדלת באמצעות המפתח, וניכנס לבית.
הנאשם הודה במיוחס לו לעיל, ועל יסוד הודאתו זו הורשע בעבירות של התפרצות למקום מגורים בכוונה לבצע עבירה, לפי סעיף 406(ב) לחוק העונשין, תשל"ז – 1977 (להלן: "חוק העונשין"), וגניבה לפי סעיף 384 לחוק העונשין.
...
לאור כל האמור, בא שירות המבחן לכלל מסקנה לפיה, הנאשם מתקשה להכיר ולזהות מורכבות רגשית במצבו (דבר שבא לידי ביטוי בניסיונות הרבים לגייסו להליך טיפולי), אשר עשויים להעיד על קושי משמעותי מצד הנאשם להתחבר לחלקים רגשיים פנימיים, דבר שהכרחי לצורך הטיפול בו. בנוסף ציין שירות המבחן כי הנאשם גילה נכונות לשתף פעולה, הגיע לפגישות אליהן זומן, והשתלב בסדנא בשירות.
לאור כל האמור לעיל, אני גוזרת על הנאשם את העונשים הבאים:
8 חודשים מאסר בפועל, לריצוי בעבודות שירות בניכוי ימי מעצרו.
באת כח הנאשם:
משאירה לשיקול דעת ביהמ"ש.
<#7#>
החלטה
על מנת לאפשר למאשימה לשקול הגשת ערעור על רכיב עבודות השירות בגזר הדין, ועל מנת שלא להעמיד את ערכאת הערעור בפני עובדה מוגמרת, הנני מורה, לבקשת התביעה כי זו תודיע האם בכוונתה להגיש ערעור על רכיב זה, וזאת עד ליום 18.6.2020.