למשמע צעקותיו של מופיד בלמה התובעת את רכבה, הנתבע המשיך בנסיעה, לא שם לב לצעקות ופגע בה.
יחד עם זאת,מקום ההיתנגשות- גלגל הקידמי של המשאית- אל מול החלק האחורי ימני ברכב התובעת- מלמד כי בעת שרכב התובעת החל לנסוע אחורנית המשאית הייתה כבר מאחורי רכב התובעת, שאחרת הפגיעה לא הייתה בגלגל אלא בחלק הקידמי יותר של המשאית.
כך גם קובעת תקנה 64((ב)(2) לתקנות התעבורה: "נוהג רכב היוצא מחצרים, מדרך גישה לבית, מתחנת דלק, מתחנת שירות, ממקום חניה לכלי-רכב וכיוצא באלה או מכל מקום שאינו דרך, והוא עומד להכנס לדרך או לחצותה –(1)יאט ואף יעצור, במידת הצורך, כדי לאפשר להולכי רגל לעבור בביטחה לפני שיעלה על המדרכה או על שול הדרך; (2) יאיט ויתן זכות קדימה לכלי רכב המתקרבים באותו כביש לפני שייכנס לכביש". ובתקנה 71 לתקנות : "לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד באופן –
מאחר שלא נטען כי הנתבעת 2 יכולה הייתה לצפות את הנזק ולא לאפשר לנתבע לנהוג במשאית לאור עברו של הנתבע, או מצבו, או היתנהלותו,הרי בעצם הבעלות בלבד אין כדי להצביע על רשלנות והתביעה נגד נתבעת 2 נדחית ללא צו להוצאות.
...
הנתבעים טענו שדין התביעה להידחות שכן בנהיגתו של הנתבע לא נפל כל רבב והתובעת היא זו שנסעה אחורנית ביציאה מחניה, לא נתנה זכות קדימה למשאית שנסעה בכביש ופגעה בצמיג הימני קדמי של המשאית.
מן העדויות והמסמכים (לרבות תמונות הנזק),שוכנעתי כי התובעת לא נתנה דעתה לכביש מאחוריה באופן מספק.
מאחר שלא נטען כי הנתבעת 2 יכולה הייתה לצפות את הנזק ולא לאפשר לנתבע לנהוג במשאית לאור עברו של הנתבע, או מצבו, או התנהלותו,הרי בעצם הבעלות בלבד אין כדי להצביע על רשלנות והתביעה נגד נתבעת 2 נדחית ללא צו להוצאות.
לאור כל האמור אני מחייבת את נתבעים 1 ו- 3 ביחד ולחוד,לשלם לתובעת 30% מנזקיה, קרי סך של 2,165 ₪ ובתוספת הוצאות משפט בסכום כולל של 600 ₪.